Kwakman Stucwerken BV completeert Kwakman Groep

29 augustus 2018

Vanuit een behoefte op de markt levert Kwakman al jaren stucwerk. Omdat die behoefte dermate is toegenomen, is de tak stucwerk zijn status inmiddels ontgroeid. Bij Kwakman streven we ernaar de verschillende specialismen steeds duidelijker te kaderen. Hiermee creƫren we focus, rust en controle. Daarom hebben wij besloten de discipline een volwassen label te geven: Kwakman Stucwerken BV.

Kwakman Stucwerken BV

Omdat we als monteur van wanden en plafonds al in een vroeg stadium worden betrokken bij engineeringstrajecten, levert dit de andere disciplines zoals schilderwerk, tegelwerk en interieurbouw het voordeel op om vroegtijdig te kunnen aanhaken bij een project, dit weer ten goede van uitvoering en eindresultaat. We zijn er dan ook van overtuigd dat de completering van de Kwakman Groep met Kwakman Stucwerken BV positief zal uitwerken op onze integrale aanpak. 

Inmiddels is Kwakman, met integrale oplossingen voor afbouw en interieur, verworden tot een totaalbedrijf dat vanwege onze in-house specialismen nog weinig leunt op externe partijen. Behalve de installateur dan; die kennis past niet onder ons dak. Althans... nóg niet.