Kwakman wederom betrokken bij transformatiebouw van kantoor naar hotel in Rotterdam.

28 februari 2017

'Weena 750' is de officiële naam van het voormalige en aan het ambitieuze FIRST grenzende kantoorgebouw. Momenteel vindt ook hier grootschalige transformatiebouw plaats. Niet voor niets dus is Kwakman ter plekke actief in opdracht van aannemer De Nieuwe Norm.

Transformatie FIRST Rotterdam

Projectleider Wim Batenburg is veelvuldig aanwezig op de prachtige locatie recht tegenover het centraal station van Rotterdam waar Kwakman zorg draagt voor zowel wanden en systeem- en gipsplafonds. De transformatie is niet bepaald een kleine ingreep te noemen. De eerste 9 verdiepingen zullen worden getransformeerd naar hotel. De resterende verdiepingen zullen opnieuw worden ontwikkeld als kantoren. Bekend terrein dus voor aannemer De Nieuwe Norm die op succesvolle wijze van transformeren en herbestemmen hun core-business hebben gemaakt. Ook bekend terrein voor Kwakman die samen met De Nieuwe Norm al eerder op de Neudeflat in Utrecht heeft mogen aantreden.
 
Het is inmiddels een bekend fenomeen: nieuwbouw en renovatie gaan steeds vaker hand-in-hand op grote projecten in de Nederlandse steden. ‘First/Weena 750’ mag gezien worden als een prestigieuze en hoogwaardige hotspot in sky-high Rotterdam. Met recht het Nieuwe Nederland; ambitieus en internationaal.