Kwakman weer actief op grootste bouwplaats van Nederland

18 juli 2018

Tussen de Grauwaartsingel en A2 wordt gebouwd - en niet zo’n beetje ook. Voor 100.000 inwoners wordt Leidsche Rijn Centrum gerealiseerd in Utrecht, ons inmiddels welbekend. Eerder werkten wij namelijk aan perceel 5 en 14 van het nieuwe centrumgebied. Nu, bouwend aan perceel 2, werken wij in opdracht van Bouwcombinatie Smit’s Bouwbedrijf-De Nijs. En dat gaat prima!

Leidsche Rijn Centrum

Perceel 2 bestaat uit ca. 8.000 m2 kantoren, winkels en 202 appartementen. Het gebied is opgedeeld in een aantal verschillende bouwblokken. In de woontorens van blok E1 en E2 plaatsen wij metalstud wanden en onlangs ontvingen wij de opdracht om daarnaast de Heradesign plafonds voor onze rekening te nemen. 

Een intensief ontwikkeltraject tussen bouwcombinatie Smit’s BouwbedrijfDe Nijs en gerommeerde internationaal opererende architecten (AWG Architecten, Prof. Hans Kollhoff Architekten, Geurst en Schulze, Dok Architecten) heeft geresulteerd in een prachtig grootschalig woon/winkelgebied in Utrecht: Leidsche Rijn Centrum. Kwakman is trots op een professionele samenwerking van formaat.