Kwakman werkt aan prikkelend nieuwbouwproject, het Inspiration Centre van Dura Vermeer.

17 februari 2020

Duurzaam, circulair, innovatief en inspirerend. Dat zijn de pijlers waarop Dura Vermeer het Inspiration Centre heeft bedacht. Het wordt een plek in Utrecht waar vruchtbare samenwerkingen kunnen ontspruiten, waar waardevolle netwerken kunnen worden opgebouwd. Aan dit nieuwbouwproject mag Kwakman een flinke bijdrage leveren. Wij plaatsen de MetalStud wanden, we monteren de systeem- en gipsplafonds, verzorgen het akoestisch spuitwerk en het stuc- en sauswerk. Het Inspiration Centre opent medio 2020 haar deuren.

Inspiration Centre Dura Vermeer

Een project met een visie, dat past ons
Het Inspiration Centre is een project dat we van harte toejuichen. We zijn er dan ook trots op dat we onderdeel mogen zijn van de totstandkoming ervan. Qua uitvoering sturen we vanzelfsprekend op een ideale planning zodat we de afgesproken doorlooptijd - van slechts 12 weken - kunnen handhaven. Het is, kortom, een interessante uitdaging waar we als team graag onze tanden in zetten voor een mooi eindresultaat.

Broedplaats voor samenwerkingen en innovatie
Op deze centrale plek aan de A2 wordt een broedplaats gecreƫerd waar samenwerkingen en netwerken tot bloei kunnen komen. De visie achter het Dura Vermeer Inspiration Centre is Dura Vermeers transformatie naar een netwerkorganisatie. Door het werken in multidisciplinaire teams te bevorderen zet Dura Vermeer nog meer in op een hogere tevredenheid van alle betrokkenen (klanten, partners, medewerkers en eindgebruikers) en stimuleert zij de innovatie van het bouwproces. Dura Vermeer zet met het Inspiration Centre een nieuwe standaard op het gebied van integraal samenwerken.