Kwakman wint BinnenBouw Expert Award 2018 – 2019!

19 november 2018

In juli werd Kwakman, naast Verwol Complete Interieurrealisatie en Bimmerman projectafbouw, genomineerd voor de eerste BinnenBouw Expert Award. Afgelopen donderdag 15 november werden wij, bij Arsenaal Restaurants in Naarden, uitgeroepen tot winnaar.

Kwakman wint BBE Award 2018-2019

De jury noemde Kwakman een vooruitstrevende organisatie binnen de (droge) binnenbouw. We danken de bekroning vooral aan onze innovatieve en gestroomlijnde werkwijze die succesvol bijdraagt aan procesoptimalisatie. Trots namen wij de award in ontvangst en de cheque ter waarde van € 3.000,- voor PR activiteiten. Kwakman mag deze titel nu tot de volgende uitreiking in 2020 voeren.

Meer dan alleen een project
Dagelijks worden de mooiste en meest duurzame binnenbouw projecten opgeleverd. Met als resultaat: tevreden klanten. De plafond- en wandmontagebedrijven, hetzij totaal afbouwbedrijven, leveren hier een belangrijke bijdrage aan. De oplevering van een project is een resultaat van meerdere facetten binnen een organisatie. Niet iedereen ziet of weet dat. Daarom zijn NOA en producentenvereniging NVF i.s.m. Plafondenwand.info dit initiatief voor de meest vooruitstrevende BinnenBouw Expert van Nederland gestart.

Meest vooruitstrevend
De bouwsector kent verschillende prijswedstrijden. De verantwoordelijke commissie van de BinnenBouw Expert Award hanteert een andere aanpak dan men in de sector gewend is. Zij kijkt namelijk naar de organisatie achter de uitgevoerde projecten op basis van vier thema’s: organisatie, marktpropositie, klantenservice en innovatie. Aan de hand van deze opzet beoordeelt een onafhankelijke jury welke organisatie het meest vooruitstrevend is. Vanaf nu tot 2020 is dat Kwakman.