Kwakman Zuid bouwt vette sh*t samen met Kragt

18 augustus 2021

'Wij maken vette sh*t’ staat prominent op de homepage van Kragt Vastgoedontwikkeling. En deze keer doen ze dat met Kwakman en daar zijn wij uitermate trots op!

Kwakman Zuid bouwt vette sh*t samen met Kragt

Recent is Kwakman Afbouw Zuid samen met Kragt gestart met de transformatie van een voormalig kantoorpand in de wijk De Laak in Eindhoven. Het statige pand wordt getransformeerd tot 9 luxe appartementen.

Na een intensief voortraject waarin alle mogelijkheden en onmogelijkheden voor deze transformatie zijn uitgewerkt, zijn we inmiddels gestart met sloopwerk en de voorbereidende werkzaamheden voor het aanleggen van de installaties. Kwakman heeft - in tegenstelling tot voorgaande werken - dit totaalproject aangenomen inclusief het volledige E- en W-installatiewerk. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de vloerafwerking, het constructiewerk, het plaatsen van deuren en kozijnen, het timmerwerk en uiteraard de volledige afbouw inclusief wand- en plafondafwerking.

De realisatie van dit gave project zal nog het grootste deel van Q4 in beslag nemen, maar meer updates volgen. Stay tuned!