Modernisering; echt iets voor ouderen! Schilders en monteurs gaan verdieping na verdieping langs wanden en plafonds in zorgcentrum 'De Vleugels'.

1 maart 2017

De ontwikkelingen op het gebied van renoveren en herontwikkelen gaan ook onze ouderen niet voorbij. Het verzorgingstehuis 'De Vleugels' te Alkmaar wordt in opdracht van aannemer IJbouw flink onder handen genomen door onze monteurs en schilders.

Modernisering; echt iets voor ouderen!

De continue uitdaging voor veel aannemers en afbouwer: renoveren in bestaande bouw terwijl de functie van het gebouw gehandhaafd blijft. Voor aannemer IJbouw en onze vakmannen is het momenteel dagelijkse kost in Alkmaar. Het verzorgingstehuis wordt gefaseerd opgewaardeerd en uitgebreid.

De huidige appartementen worden vergroot, algemene ruimtes gemoderniseerd en het complex wordt geschikt gemaakt voor tijdelijke bewoning door bewoners met een zorgvraag.

Een organisatorisch puzzelwerk voor aannemers en afbouwers maar de klus wordt geklaard. Bewoners kunnen blijven wonen en genieten van de zorg die zij verdienen. En onze schilders en monteurs kunnen zich ongestoord uitleven op het spac-, schilder-, scan-, en montage werk van wanden en plafonds.

Modernisering; echt iets voor ouderen! Bekijk foto's (3)