Nieuwe aanwinst voor P&B Interieurbouw: Mike & Thomas!

5 oktober 2016

Dat de bundeling van krachten voor Kwakman groep zijn vruchten begint af te werpen mag geen nieuws meer heten. Betekent natuurlijk niet dat we geen melding meer mogen maken van de ontwikkelingen.

Nieuw dreamteam!

Één van de snelst groeiende takken betreft P&B Interieurbouw die sinds dit jaar onderdeel uitmaakt van de Kwakman Groep. Een doorlopend succes gezien de resultaten die dit jaar geboekt zijn. Binnen een jaar tijd zijn we bijna 200% gegroeid! Die groei moet uiteraard ondersteund worden en als twee geschenken uit de hemel mogen we sinds deze week aan u voorstellen: De net aan de HMC afgestudeerde Mike Koning en de ervaren Thomas Jonk.

Mike Koning, 20 jaar, is net afgestudeerd aan de HMC en liep eerder stage bij P&B Interieur. Dat is beide partijen zo goed bevallen dat wij hem direct na afstuderen een baan hebben aangeboden. Deze heeft hij letterlijk en figuurlijk met beide handen aangepakt en mag hij nu officieel het P&B Shirt dragen. (en dat is toch niet niks)

Thomas Jonk, met zijn 29 jaar mogen we hem nog geen ‘oude rot’ in het vak noemen maar ‘meester meubelmaker’ verdient deze volleerde ambachtsman met meer dan 10 jaar ervaring in het meubelmakersvak. 

Dit duo is natuurlijk een prachtige aanvulling voor ons team; een absolute vakman met 10 jaar ervaring en een ambitieuze jonge hond die staat te popelen het vak zich meester te maken. Wij zijn zeer in onze nopjes met deze aanwinst en wensen beide heren succes en jaren werkplezier op hun nieuwe werkplek.