Ontwerp, productie en afbouw nieuwe businesslounge FC Volendam.

14 oktober 2016

Niet 1, niet 2 maar 3 nieuwe businesslounges voor FC Volendam en Kwakman Groep tekende voor het ontwerp, de productie, inrichting en afbouw van zowel de nieuwe lounges als de nieuwe bijbehorende tribunes! Een meer dan bijzondere situatie voor de Kwakman Groep waar 4 van haar 5 aangesloten disciplines actief zijn geweest.

Nieuwe businesslounges FC Volendam

Kwakman Interieur
Als eerste tekende interieurarchitect Joanne Schilder namens Kwakman Interieur voor de sfeervolle inrichting van de 3 business lounges. Een even geraffineerd, stijlvol als functioneel ontwerp waarbij de directe beleving van de voetbalwedstrijd een grote rol heeft gespeeld. Belangrijk onderdeel van het ontwerp is de mogelijkheid om de wedstrijd zowel vanuit binnen als buiten te beleven is. Kwakman Interieur leverde naast de constructieve oplossingen en het ontwerp ook de meubels, stoelen, lampen, wandbekleding en raamdecoratie.

P&B Interieurbouw
De zowel recreatieve, sociale als zakelijke functie van de lounges is vertaald in een speels ensemble van hoge zitplaatsen, knusse zitjes en uitgebreide horeca faciliteiten. En alles even stijlvol. P&B Interieurbouw heeft zich ontfermd over de productie van maatwerk meubels, tafels, lichtkoven, lambriseringen, verlichting, wijnkasten en drie sfeervolle barren. Een vlekkeloos één-tweetje met Kwakman Interieur.

Kwakman Afbouw
Het behoeft eigenlijk geen verdere tekst en uitleg voor deze 'oudste' tak binnen de Afbouwgroep maar Kwakman Afbouw is verantwoordelijk geweest voor zowel alles op gebied van wanden, vloeren en plafonds. Naadloos passend en opgaand in het ontwerp met al het strak vormgegeven en ambachtelijke productiewerk van P&B Interieurbouw.

Gerko Tribunes
De kers op de taart voor dit bijzondere project. In het ontwerp is zoveel mogelijk rekening gehouden met de beleving van datgene waar het toch allemaal om gaat: De wedstrijd zelf. Want natuurlijk vervullen de lounges een zowel zakelijke als sociale functie maar er moet toch ook gewonnen worden. En daar wil je bij zijn, en het liefst zo dicht mogelijk én in de buitenlucht op je eigen tribune. De Lounges beschikken dus over een eigen overdekte buitentribune. Gerko Tribunes tekende voor ontwerp, constructie en bouw van de luxe zitplaatsen.

Een 'Volendammer dijk' van een opdracht die wij als sponsor samen met shirtsponsor HSB hebben mogen uitvoeren. En goed voor het voetbal, want opvallend is het wel: De prestaties van de lokale trots zijn sinds de onlangs geeopende lounges omhoog geschoten.

Nieuwe businesslounges FC Volendam Bekijk foto's (8)