Opdracht: HAGA ziekenhuis Den Haag

24 maart 2014 HAGA Ziekenhuis

Wij zijn zeer trots u te kunnen melden dat wij opdracht hebben gekregen voor het project ‘HAGA ziekenhuis te Den Haag’. Wij danken Boele van Eesteren (VolkerWessels HAGA) voor het gestelde vertrouwen en gaan ons inzetten voor wederom een succesvol project als ziekenhuisspecialist.

Door als Kwakman Afbouw te investeren in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van LEAN bouwen en BIM (3d / Revit) zijn wij in staat om op hoog niveau mee te participeren tijdens de bouw van dit soort projecten. Wij danken daarom ook onze opdrachtgever: Boele van Eesteren (VolkerWessels HAGA) voor het gestelde vertrouwen en gaan ons inzetten voor wederom een succesvol project als ziekenhuisspecialist.

Projectinformatie:
De nieuwbouw is ontworpen door MVSA architects. Het ontwerp kenmerkt zich door zachte, ronde lijnen, transparantie en een grote inval van daglicht. Belangrijke kenmerken in het zorgconcept Planetree, van waaruit het HagaZiekenhuis werkt.

Het project omvat de Design & Build van onder andere het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis/ Moeder- en Kindcentrum, het OK-complex en het tweede deel van de renovatie van het bestaande ziekenhuis. Tot slot zal VolkerWessels het technisch onderhoud van het gehele ziekenhuis uitvoeren voor de aankomende twintig jaar.