Opdracht voor Kwakman Afbouw: City Living in het Trouw gebouw

22 augustus 2014 City Living in Amsterdam

Het nieuws dat City Living wederom een studentenhotel wil openen in het voormalig Trouw/Parool gebouw aan de Wibautstraat was al langer bekend. Nu is het dan zover; hoofdaannemer Heijmans zal in oktober starten met dit aansprekende project. De specialistische afbouw is gegund aan Kwakman Afbouw en daar zijn we natuurlijk apetrots op. 
 
Voor Heijmans hebben wij al eerder prachtige projecten mogen uitvoeren zoals het Militair museum in Soesterberg, de KMAR op Schiphol en momenteel de Bèta Campus in Leiden. Onze ervaring en kennis met transformatiebouw, studentenhotels, utiliteitsbouw én procesdenken zal dankzij dit project weer meer toenemen en dat sterkt ons in onze overtuiging dat wij op de goede weg zitten met onze visie. 
 
In de afgelopen 5 jaar is er bij Kwakman ontzettend veel geïnvesteerd in kennis, scholing en vooral in procesoptimalisatie. Er is vol ingezet op dit soort prachtige projecten en dat betaalt zich nu terug. Wij worden meer en meer beloond voor ons aanhoudende streven gewoon de beste te willen zijn in de moderne afbouw waarbij logistiek, snelheid, procesdenken en BIM centraal staan. Wij zijn momenteel op de Wibautstraat in afronding van de Amstelcampus, en om de hoek op UVA Roeterseiland,  en staan te popelen om nu aan de slag te gaan in het 300 meter verderop gelegen Trouw/Parool gebouw. Dat is wat ons betreft uitmuntend goed geplande logistiek!