P&B Interieurbouw toont haar kunnen bij nemassdeboer in Volendam

10 mei 2016

nemassdeboer is een financieel dienstverlener uit Volendam. In 2016 zijn twee filialen samengevoegd en samen verhuisd naar een nieuwe lokatie. Om de nieuwe lokatie geschikt te maken is er grootscheeps verbouwd. P&B Interieurbouw mocht haar kunnen tonen door binnen een zeer kort tijdsbestek een complete lijn (kantoor)meubels te realiseren.

Compleet interieur

Complete interieurbouw

Zeker geen recht-toe-recht-aan klus voor de mannen. De uitdagende ronde vormen van het totaalontwerp komen her en der terug in de meubels. Verschillende ronde balies, kasten en losse bureaus delen het zelfde centraal gelegen middelpunt. De balies, tafels en bureau’s zijn allen prachtig afgewerkt met hout en/of roestvrij staal en witte hoogglanslak.

Maatwerk meubilair

Tinten, structuren en materialen zijn her en der in het gehele kantoor terug te vinden. En zoals de halfronde balie en aangrenzende kantoortuin gezien kan worden als een verwijzing naar het nieuwe logo vinden we het logo ook in de balie zelf weer terug. Een grote houten wand, voorzien van blinde deuren en kasten dient tevens als scheidingswand voor de door P&B gebouwde keuken en pantry.

Op de eerste verdieping vinden we een zelfde houten scheidingswand terug en een serie op maat gemaakte kasten, zowel losstaand als ingebouwd. Ook hier zijn alle bureau’s door P&B op maat gemaakt, alsmede diverse bespreektafels en een 8 meter lange vergadertafel; een eye-catcher op zich.

Een geweldige opdracht voor P&B waarbij alle facetten van ons prachtige vak terug te vinden zijn.

Compleet interieur Bekijk foto's (5)