Robert Kok; de kersverse nieuwe BIM modelleur voor Kwakman Afbouw

8 juli 2015 BORN TO BIM!

Nog maar nét afgestudeerd met HBO bouwkunde op zak; hands-on werkervaring; overmatig geïnteresseerd in BIM en met gezonde ambities om zich te blijven ontwikkelen. Dáár worden we natuurlijk blij van op de werkvoorbereiding en dus heten we per 17 augustus 2015 Robert Kok van harte welkom als BIM modelleur bij Kwakman Afbouw.

Ontwikkelingen op de werkvoorbereiding
Onze BIM afdeling, onder leiding van Joanne Schilder, is inmiddels uitgegroeid tot een cruciaal onderdeel binnen de werkvoorbereiding die op zijn beurt van steeds grotere betekenis is geworden voor onze organisatie. In principe hanteren we hier slechts één eenvoudige spelregel: élke inspanning die we leveren in het proces zou in dienst moeten staan van een uiteindelijk succesvolle uitvoering op de bouw. Ook van onze monteurs en plafonneurs wordt steeds meer verwacht en die kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvolledige en/of foutieve informatie. De ‘bouw’ vindt zo steeds meer plaats op de werkvoorbereiding.

En Robert is weer een nieuwe pijler onder onze ambitieuze werkvoorbereiding. Hij zal op termijn een aantal werkzaamheden van Joanne gaan overnemen want ook zij staat te trappelen om stappen te maken binnen onze organisatie… En als dát zover is, dan houden we u natuurlijk weer op de hoogte!