Ultra snelle afbouw bij Van Mossel Mega Occasion Centrum Utrecht

26 januari 2021

In Utrecht direct langs de A2 is een mega showroom van Van Mossel Mega Occasion Centrum gerealiseerd. Een enorm pand van 3.000 m2, verdeeld over twee etages.

Van Mossel Mega Occassion Center

Kwakman was hier verantwoordelijk voor alle tegelvloeren en -wanden, scheidingswanden (met een gemiddelde hoogte van 5 meter) en voorzetwanden. Maar ook het sausklaar afwerken en het in kleur sauzen van de wanden is door Kwakman gedaan, evenals het aanbrengen van circa 3.000m2 gekleurde systeemplafonds. Een behoorlijke opdracht die we in zéér korte tijd - slechts 6 weken - hebben verwezenlijkt. Opdrachtgever Van Mossel Automotive Groep is dik tevreden. De showroom is inmiddels gereed, maar helaas nog niet geopend voor het grote publiek.
 
Feilloos en snel werk
In zeer hoog tempo brachten onze mannen elke dag honderden vloertegels aan en tientallen meters plafonddelen. We monteerden op hoge snelheid vele meters wand en zorgden ervoor dat deze tijdig sausklaar en in kleur gesausd werden. Al met al een zeer arbeidsintensief proces, maar ons team is zo goed op elkaar ingespeeld dat we feilloos en extreem snel konden werken. De uitdaging was om de vochtigheidsgraad op peil te houden. Met name bij aanvang van dit project, toen het pand nog niet wind- en waterdicht was, hield Kwakman de kwaliteit van de wanden nauwlettend in de gaten. In overleg met de opdrachtgever en overige partijen is de bouwvolgorde op een dusdanige wijze georganiseerd, dat we aan alle kwaliteitseisen en verwerkingsvoorschriften voldeden.