Vacature: BIM-modelleur / Werkvoorbereider

27 oktober 2014 Vacature

Wat Kwakman Afbouw betreft is BIM de toekomst. Daarom zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider/BIM Modelleur. Als onze nieuwe werkvoorbereider ben je bedreven in Autocad en Revit. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, je bent ambitieus, leergierig en je deelt kennis graag met collega’s.

Jij bent dé aangewezen persoon die het project van binnen en buiten kent en werkt nauw samen met het gehele projectteam. Je communiceert met het team van de aannemer en geeft advies m.b.t. producten, diensten en processen binnen de afbouw.

Opleidings- en ervaringseisen
HBO werk- en denkniveau;
Ervaring met AutoCAD en Revit
Ervaring met Excell, Word en branchegerelateerde software
Werkervaring binnen de (af)bouwbranche is een pré;De taken van een BIM Modelleur / Werkvoorbereider zijn;

  • Uitwerken van modelleerwerkzaamheden in Revit Architecture
  • Uitwerken en opzetten van plattegronden en detaillering.
  • Genereren van uitrekstaten voortkomend uit het Revit-model
  • Bewerken en opstellen van Revit-families
  • Samenwerken met architect, installateur en aannemer in een BIM-model- Het zijn van een vast aanspreekpunt voor de klant gedurende het project;
  • Het instrueren en ondersteunen van projectleider/uitvoerder/voorman/Monteurs
  • Het onderhouden van contacten met leveranciers
  • Bepalen van hoeveelheden en benodigdheden, en deze bestellen
  • Het tijdig voorkomen van niet-toereikende  gecalculeerde normen 

De Vakman van Kwakman
‘De Vakman van Kwakman’ is meer dan een gevatte term. Het staat voor verbondenheid en betrokkenheid. De Vakman van Kwakman staat voor een zich voortdurend ontwikkelende organisatie waarbij efficiëntie en samenwerken tot hoogste doel zijn verheven. Die filosofie moet zich binnen de gehele organisatie nestelen. We verlangen dus van elk nieuw teamlid een daadkrachtige en pro-actieve houding. Heb je geen 9-tot-5 mentaliteit en weet je goed te communiceren met collega's en klanten? Kun je nauwkeurig werken onder druk en ben je in staat problemen te signaleren en zelfstandig op te lossen? Dan ben jij wellicht de nieuwe Vakman van Kwakman.

Reageren
Kwakman Afbouw biedt je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en daarnaast de mogelijkheid om je te ontwikkelen in deze functie en in onze organisatie. Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar j.veerman@kwakmanafbouw.nl, t.a.v. John Veerman. Heb je vragen? Stuur een email of bel 0299-374268.