Vacature Calculator Stucwerken

25 februari 2019

Bij Kwakman is een vacature ontstaan voor een Calculator binnen onze divisie Stucwerken. Jij bent de ideale kandidaat als je blij wordt van berekeningen, ervaring hebt met het aansturen van collega's en als je in face-to-face gesprekken goed kunt luisteren en helder kunt communiceren. Daarnaast ben je oplossings- en resultaatgericht en beschik je over een gezonde dosis ambitie en positiviteit. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré!

Vacature Calculator

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je affiniteit met (af)bouw? Dan komen we graag met jou in contact!

De functie
Als Calculator binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het calculeren, voorbereiden en begeleiden van diverse projecten. Je maakt planningen, bereidt leveringen van materialen voor en coördineert onderaanneming. Ook begeleid je de projectdocumentatie, de oplevering, het onderhoud en de eindrapportage van het project.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van vakmensen op de projectlocaties zodat werkzaamheden goed worden uitgevoerd en volgens planning verlopen. Je signaleert meer- en minderwerk en communiceert dit met de werkvoorbereider. Je hebt aandacht voor de klantwensen en vertaalt dit naar oplossingen. Je bewaakt de voortgang van de projecten en draagt zorg voor een goed financieel resultaat.

Over Kwakman Stucwerken BV
Als veelgevraagde afbouwpartner biedt Kwakman een totaalpakket voor complexe, met name utilitaire projecten. Dat betekent (naast droge afbouw) ook tegel-, schilder- én stucwerk voor (grootschalige) nieuwbouw- en renovatiewerken. Onze professionals besteden grote zorg aan specialistische en exclusieve wandafwerking, maar ook aan rechttoe-rechtaan stucwerk. De planning van het totaalplaatje ligt geheel in onze handen, zo ontzorgen wij de aannemers. Zo levert Kwakman integrale oplossingen met meerwaarde voor opdrachtgever en eindgebruiker.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar Jan Schokker (J.Schokker@Kwakmangroep.nl) of Jan Buijs (Jan.Buijs@Kwakmangroep.nl). Heb je nog vragen? Bel dan voor meer informatie naar 0299-374268.