Vacature Calculator/Werkvoorbereider Servicebouw

15 februari 2019

Voor onze divisie Servicebouw zoeken wij een nieuwe collega. Als Calculator/Werkvoorbereider ben jij een rekenkundige alleskunner tussen prijsaanvraag en uitvoering. Je weet exact wat er speelt bij nieuwe en lopende projecten, je hebt de zaak van A tot Z onder controle en je werkt gestructureerd, maar bovenal: tot op de komma nauwkeurig. Heb je daarnaast het vermogen om snel te schakelen? Dan is deze baan je op het lijf geschreven.

Vacature Calculator/Werkvoorbereider

Voor deze dubbelfunctie vragen wij je de nodige ervaring mee te brengen, opgedaan in een soortgelijke functie. Omdat je een spilfunctie vervult is het belangrijk dat je over sterke communicatieve vaardigheden beschikt en dat je prima zelfstandig kunt werken. Je tekent, calculeert en controleert alsof het je eigen toko is en durft op basis van kennis en ervaring verantwoorde beslissingen te nemen. Vanzelfsprekend kom jij goed tot je recht in een team. Je bent daarnaast zeer geschikt als je over ambitie beschikt en een flinke portie oplossingsgerichtheid. Het is een afwisselende combi-functie waarbij je zowel calculatorische als werkvoorbereidende werkzaamheden verricht.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je affiniteit met (af)bouw? Dan komen we graag met jou in contact!

Jouw rol
Je beoordeelt prijsaanvragen van uiteenlopende projecten en controleert stukken op compleetheid. Hoeveelheden worden nauwkeurig door jou berekend, je vraagt offertes aan en stelt prijsvergelijkingen op. Op basis van klantoverleg en de juiste informatie stel je calculaties op, onderbouwt deze en stemt dit intern af. Verder co├Ârdineer je werkzaamheden, je signaleert meer- en minderwerk, je onderhoudt contact met opdrachtgevers en leveranciers.

Dit bieden wij jou
Wij bieden een interessante baan, een breed takenpakket en prima arbeidsvoorwaarden. In ruil voor jouw inspanningen geven we je een aantrekkelijk salaris.

Over Kwakman Servicebouw BV
Kwakman Servicebouw BV is een vennootschap, waarbinnen traditionele afbouw-specialisaties van Kwakman worden uitgevoerd. Denk hierbij aan afbouwwerk voor kleinbouwprojecten, woningmutaties, compacte renovatieklussen en dito (niet seriematig) retailwerk. Zo zijn we ooit begonnen en zo is Kwakman ook groot geworden.

Naast alle grote en vaak prestigieuze opdrachten, doen we deze kleinere klussen nog steeds met hart en ziel. Met de inzet van vaklieden die uitblinken in snel schakelen, 1-op-1 contact en doen wat je belooft. Daarom beschikken we inmiddels over unieke specialistische knowhow, waar we letterlijk en figuurlijk nog in door kunnen groeien. Deze activiteiten zijn ondergebracht in Kwakman Servicebouw BV. Dat geeft focus en duidelijkheid. En daar houden wij bij Kwakman van.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar Simon Schilder (s.schilderjr@kwakmangroep.nl) of bel voor meer informatie naar 0299-374268.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld