Vacature: P&B Interieurbouw zoekt een ervaren Productieleider / Werkvoorbereider

3 juni 2017

P&B Interieurbouw is één van de snelst groeiende divisies binnen de Kwakman Groep en realiseert projecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Samen met de afbouwers en ontwerpers uit de Kwakman Groep werken we aan maatwerk inrichtingen voor kantoren, winkels, horeca en woningen; meubels, deuren, kasten, bureaus, balies, keukens inclusief alle bijkomende werkzaamheden m.b.t. elektra, sanitair en afbouw. Om werkprocessen te optimaliseren zijn we op zoek naar een zwaargewicht alleskunner.

Vacature: Productieleider/Werkv...

Als Productieleider/Werkvoorbereider werk je ontwerpen uit tot gedetailleerde technische tekeningen die gereed zijn voor productie. Je bent daarom goed onderlegd in AutoCAD en hebt de wil om jezelf verder te ontwikkelen in o.a. BIM/Revit.

Daarnaast ben je een natuurtalent in planning en organiseren. Je maakt en verstuurt opdrachtbevestigingen, je zorgt ervoor dat materialen tijdig beschikbaar zijn door op tijd bestelorders te plaatsen en levertijden te monitoren. Ook signaleer je meer- of minderwerk, stelt planningen en kostenplaatjes bij en communiceert dat met betrokkenen.

Je geeft leiding aan een team van meubelmakers en interieurbouwers. Tevens fungeer je als spil tussen projectleiders, leveranciers en opdrachtgevers; iedereen weet waar ze aan toe zijn, wat ze kunnen verwachten en wat er van hen wordt verwacht. Je beschikt dan ook over sterke communicatieve vaardigheden, een flinke dosis stressbestendigheid en een HBO denk- en werkniveau.

Zoals dat voor al onze werknemers geldt, vragen we dus een zekere mate van ambitie en flexibiliteit. Daar tegenover staat een interessante baan met een afwisselend takenpakket, goede arbeidsvoorwaarden, een inspirerende werkomgeving én ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse? Meer weten?
Ben jij de nieuwe vakman van Kwakman? Stuur dan je CV en motivatie naar administratie@kwakmanafbouw.nl, t.a.v. Jaap Buijs jr.

Over Kwakman Groep
Kwakman uit Volendam is een dynamische groep van elkaar completerende bedrijven op het gebied van afbouw en interieur. Tezamen bieden zij een overcompleet diensten- en productenpakket m.b.t. droge binnenafbouw, schilderwerken, tegelwerken, tribunebouw, interieurbouw en projectinrichting.