Vacature: Projectleider Tegelwerk

29 maart 2018

Ben je in staat mensen mee te krijgen en zit leidinggeven in je bloed? Dan ben jij wellicht onze nieuwe fulltime Projectleider Tegelwerk.

Vacature: Projectleider Tegelwerk

Jij bent geknipt voor deze rol als je beschikt over daadkracht: op het juiste moment knopen doorhakken kost je geen enkele moeite. Je bent daarnaast iemand die zowel achter een bureau als op de snelweg goed gedijt: Je zult namelijk de nodige kilometers afleggen om de projecten en opdrachtgevers te bezoeken. Je houdt het hoofd koel en je draagt waar nodig oplossingen aan.

De functie
Als Projectleider stuur jij het projectteam aan, alsook de onderaannemers en leveranciers. Je bewaakt hierbij de planning, financiën, de inzet van vakmannen en de kwaliteit van het eindresultaat. Je signaleert knelpunten en weet hierop bij te sturen en iedereen te informeren. Verrekeningen van meer- en minderwerk vallen onder je verantwoordelijkheid en daarnaast ben je aanwezig bij bouwvergaderingen, zorg je voor evaluatie van projecten en ben je de aangewezen persoon voor de oplevering. Kwaliteit is vanzelfsprekend, het moet goed.

Dit breng jij mee
Jij hebt een prettig karakter, mensen werken graag samen met jou. Met jouw leidinggevende capaciteiten weet jij op een natuurlijke manier mensen te motiveren en aan te sturen. Je hebt commercieel inzicht en past dit moeiteloos toe tijdens de uitvoering van het project. Ook beschik je over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en weet jij je hoofd koel te houden in tijden van hectiek. Uiteraard breng je daarnaast sterke communicatieve vaardigheden mee. Ervaring in tegelwerk en stucwerk is een voordeel!

Wij bieden jou
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een uitdagende baan met een veelzijdig takenpakket. Verder bieden wij je ruimte en tijd om jezelf te ontplooien tot volwaardig Projectleider. Herken jij jezelf op dit moment nog niet helemaal in het geschetste profiel, maar ben je wel gemotiveerd om daar te komen, dan moedigen we je zeker aan om te reageren! Kwakman begeleidt je graag in jouw professionele ontwikkeling.

Bij Kwakman doen we het samen. Iedereen is gelijk én belangrijk. Samen zijn we Kwakman en dat vraagt om verbondenheid. Wil jij deel uitmaken van een leuke en dynamische organisatie die staat voor professionaliteit, solidariteit, integriteit, loyaliteit, respect en verantwoordelijkheid? Dan ben jij wellicht de nieuwe Vakman van Kwakman.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV en motivatie naar j.schokker@kwakmangroep.nl. Heb je vragen? Stuur een email of bel 0299-374268.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.