Vacature: Revit-tekenaar / BIM-modelleur bij Gerko Tribunes

10 oktober 2017

Ben je ambitieus, ga je voor een staande ovatie en wil je graag werken in Witmarsum/Harlingen (Friesland, vlakbij de Afsluitdijk)? Dan ben jij misschien de nieuwe fulltime Revit-tekenaar/BIM-modelleur van Gerko Tribunes.

Vacature Gerko Tribunes

Bij Gerko Tribunes zit je als medewerker eerste rang. Want Gerko, onderdeel van de Kwakman Groep, geeft de toon aan in het bedenken en realiseren van inventieve tribunes. Vaak in combinatie met wandsystemen en andere specialistische afbouwactiviteiten. Gerko Tribunes staan onder andere in theaters, muziekgebouwen, collegezalen en bioscopen. Van Leiden tot Winterswijk en van Groningen tot en met Antwerpen.

Wat je gaat doen
Als BIM-modelleur bij Gerko Tribunes ben je bedreven –en wordt je steeds beter!- in zowel AutoCAD als Revit. Je tekent tribunes en tribuneconcepten, werkt wandsystemen uit en draagt bij aan de mooiste afbouwoplossingen.

Wat wij vragen en bieden
Wij vragen creativiteit, flexibiliteit, ambitie en affiniteit met de afbouw. Wij bieden een absoluut dynamische baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En een uitgebreid takenpakket waarin je jezelf voortdurend kunt verbeteren.

Je krijgt volop ruimte voor jouw ambities en ontwikkeling. Je bent tussen de 18 en 35 jaar en houdt ervan om onderzoekend bezig te zijn in de engineeringsfase van afbouwprojecten.

Herken je jezelf hierin?
Stuur je CV en motivatie naar m.kooistra@gerko.nl, t.a.v. Maurits Kooistra.

» Meer informatie over Gerko Tribunes

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.