Vacature: senior Werkvoorbereider/Engineer afbouw

3 april 2019

Ben jij een ambitieuze werkvoorbereider die toe is aan de volgende stap in zijn carrière? Mooi! Wij zoeken namelijk een nieuwe collega. En niet zomaar één. Onze ideale kandidaat heeft al aardig wat kilometers gemaakt in de (af)bouw en heeft de drive zich verder te ontwikkelen in het vak van werkvoorbereiding. Herken jij jezelf hierin? Kom een koffie bij ons drinken en dan hebben we het erover. Wellicht liggen er mooie en grootse projecten voor jou in het verschiet.

Vacature: senior Werkvoorbereider/Engineer

De functie
Als senior werkvoorbereider ben je, samen met de projectleider en calculators verantwoordelijk voor de realisatie van grote en spraakmakende projecten. Je vervult dus een belangrijke rol binnen ons team. Bij voorkeur heb je al een aantal (grote) projecten zelfstandig gedraaid. Je onderhoudt contacten met opdrachtgever, leidinggevenden en andere direct betrokkenen die deel uitmaken van het projectteam.

Profiel
Jij gaat voor het best haalbare resultaat, maar beschikt daarnaast over durf om fouten te maken. Je bent prettig om mee samen te werken en het geven en/of ontvangen van opbouwende feedback kost jou geen moeite. Je bent sterk in plannen en organiseren en communiceert helder en duidelijk. ‘No stress’ is voor jou een vanzelfsprekende staat van zijn. Van gecompliceerde processen tot ad hoc werkzaamheden; jij houdt je hoofd koel. Van samenwerken krijg je energie en structuur houdt je op de been. Wij worden heel enthousiast als je bedreven bent in AutoCAD en/of Revit/BIM.

Wat breng jij verder mee?

  • Een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider of organisatiedeskundige met projecten in afbouw
  • Ervaring met BIM of Revit is een pré

Werken bij Kwakman
Werken bij Kwakman is bouwen aan je eigen ontwikkeling en portfolio. Wij durven eigenwijs te zijn en onze mensen bouwen en ondernemen zelfstandig en met een hoge mate van gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Ons team wordt aangemoedigd zelf weloverwogen en doordachte beslissingen te nemen. Je moet het durven om fouten te maken. De waarden duurzaamheid, veiligheid en kwalitatief bouwen staan bij Kwakman hoog in het vaandel. Van onze medewerkers verwachten wij een soortgelijke instelling.

Over Kwakman
Kwakman Groep uit Volendam is een trots 'design en construct' bouworganisatie van elkaar aanvullende bedrijven en specialisaties. Onder de groep vallen o.a. Kwakman Afbouw, Kwakman Tegelwerken, Kwakman Schilderwerken, Kwakman Interieur, Gerko Tribunes en P&B Interieurbouw. Tezamen bieden deze bedrijven een boventallig dienst- en productpakket en ondersteunt het complete (af)bouwproces van co-creatie tot co-prestatie.

Ben jij gemotiveerd om ons team te versterken?
Wij ontvangen dan graag per e-mail je CV en motivatie. Mailen kan naar Jaap Buijs (jb@kwakmangroep.nl). Bij vragen kun je ons ook bereiken op 06-51396093.