VIDEO: Bij de bouw van Mall of the Netherlands sluit Kwakman benadering uitstekend aan bij wensen Unibail-Rodamco-Westfield

4 november 2019

In het Zuid-Hollandse Leidschendam realiseert Unibail-Rodamco-Westfield het spraakmakende winkelcentrum Mall of the Netherlands, de nieuwe versie van winkelcentrum Leidschenhage. Kwakman is al sinds de voorbereidingsfase nauw betrokken bij de bouw en speelt een grote rol in de ontwikkeling van het prestigieuze project. Kwakman is verantwoordelijk voor nagenoeg alle plafonds in het shopping walhalla - maar liefst 16.000 m2 akoestische plafonds -, maar wij verzorgen ook het gehele interieur, met uitzondering van de winkelinrichtingen.

VIDEO: Mall of the Netherlands

Teun Koek, Project Director van Unibail-Rodamco-Westfield gelooft in Kwakman
“Wij hebben gekozen voor Kwakman omdat het een goede betrouwbare partij is, met name op het gebied van coördinatie met neven-aannemers. Bij Mall of the Netherlands hebben we geen hoofdaannemers, maar werken we in neven-aanneming. Dat betekent dat deze aannemers heel goed moeten samenwerken en coördineren, met name op het gebied van engineering. Daar onderscheidt Kwakman zich absoluut in.”

Er is bij dit werk geen sprake van hoofd- en onderaannemerstructuur, maar van neven-aannemers die zij aan zij werken. Dit vraagt om een andere manier van werken. In de video vertellen wij u meer over onze aanpak en over de grootsheid van dit prachtige project. 
Misschien bent u hierin ook geïnteresseerd:

VIDEO: Mall of the Netherlands Bekijk foto's (2)