Werk aan de winkel voor Kwakman en MVRO in Hudson's Bay filialen

7 juli 2017

Sinds april wordt door Kwakman op 4 plekken in Nederland driftig gewerkt aan nieuwe filialen van Hudson's Bay. De eerste Nederlandse vestigingen van het luxe Canadese warenhuis worden geopend op voormalige V&D locaties in Almere, Leiden, Zwolle en Rotterdam.

Winkelen met MVRO

 

Aan het einde van de zomer moeten de steigers hebben plaats gemaakt voor volle schappen op het gebied van mode, wonen, beauty en lifestyle. Met hoogwaardige service en een breed aanbod zet Hudson's Bay volledig in op 'de beleving' van de klanten, of zoals zij het zeggen: de gasten. Dan is er natuurlijk geen betere partij voor de afbouw dan Kwakman! 

In opdracht van MVRO verzorgen we hier een breed spectrum van diensten en producten. Denk hierbij aan metalstud wanden en plafonds, systeemplafonds, stalen cassetteplafonds, dekvloeren, schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en (af)timmerwerk zoals het aanbrengen van houten en aluminium plinten. Alle wanden, bouwkundige plafonds en nieuwe plafonds inclusief installaties worden door onze schilders gespoten.

Wall&Door
Binnen deze 4 projecten wordt ook 'Wall&Door' toegepast. Dit totaalconcept voor wanden, deuren en kozijnen is voortgekomen uit de intensieve samenwerking tussen Kwakman en BPZ uit Tynaarlo. Deze deurenspecialist uit Drenthe installeert de deuren, de kozijnen en het hang- en sluitwerk nadat Kwakman de wanden heeft geplaatst. Niet alleen de diensten en producten van BPZ en Kwakman sluiten naadloos op elkaar aan. Het zijn gelijkgestemde partners met dezelfde filosofie, dezelfde doorpakkersmentaliteit én ambitie… » Lees meer

MVRO, zekerheid in retailbouw
Als nieuwkomer op de Nederlandse markt kiest Hudson’s Bay voor zekerheid. MVRO is een gerenomeerd projectbureau voor retailbouwmanagement met vestigingen in Geldermalsen, Oberhausen en Hombeek. MVRO coördineert verbouwingen in binnen- en buitenland voor zowel food als non-food retailers zoals Albert Heijn, Coolblue, Bijenkorf en vele anderen. 

MVRO kiest op haar beurt voor de vernieuwende aanpak van Kwakman. Deze opdracht betreft de eerste in een hopelijk lange reeks. Er spreekt enorm veel vertrouwen uit het feit dat MVRO zo’n spraakmakend project durft aan te vliegen met een 'nieuwe' partner. Vanzelfsprekend zullen we dat vertrouwen beantwoorden met een onberispelijk resultaat. Werk aan de winkel dus!

» Website MVRO
» Website Hudson’s Bay
» Website BPZ