Wij zoeken een BIM-modelleur

4 september 2019

Als BIM-modelleur ben je het middelpunt in het bouwteam. Jij bent degene die vanaf schetsontwerp tot uitvoering aan tafel zit met de bouwprofessionals. Het is dan ook van belang dat je communicatief sterk bent en vakinhoudelijke kennis bezit om het maximale uit een project te halen. Kwakman streeft altijd naar betere en slimmere (prefab) oplossingen voor de realisatie van onze projecten. BIM is dus een essentieel onderdeel van onze workflow. We zoeken daarom een fanatiekeling die net als wij enthousiast wordt van slimme oplossingen. Gaat jouw hart sneller kloppen van innovaties? Dan komen we graag met jou in contact.

Wij zoeken een BIM-modelleur

Zo gaat jouw baan eruitzien
In teamverband onderzoek en analyseer je technische vraagstukken en vertaalt deze naar een technische aanpak/oplossing. Tevens vertaal je klantwensen naar technische haalbaarheid. Je participeert in BIM-trajecten en je werkt gebouwen en modelleerwerkzaamheden zeer nauwkeurig uit in Revit. In elke fase van een bouwkundig ontwerp ontvangen wij gegevens van derden. Deze coördineer en verwerk je in Revit. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het aanleveren en controleren van (deel)bestekstukken en tekeningen van derden en hebt regelmatig overleg met externe partijen.

Je profiel

 • Je hebt ruime ervaring (minimaal 2 jaar) met Revit Architecture
 • Jouw portfolio bewijst dat je beschikt over ruimtelijk en bouwkundig inzicht
 • Je bent communicatief sterk en hebt ruime vakinhoudelijke kennis
 • Je werkt zeer nauwkeurige en hebt oog voor detail
 • Kwakman is ondernemend; dat verwachten wij ook van jou

Dit bieden wij

 • Je komt te werken in een professioneel team waar kennisdeling continu tot verbetering van het team zorgt
 • Je krijgt de nieuwste soft- en hardware ter beschikking
 • Als leergierig BIM-modelleur krijg je volop kansen om je verder te ontwikkelen als modelleur (denk hierbij aan programma’s als Solibri, NavisWorks, Dynamo, Open BIM en IFC)
 • Bij gebleken geschiktheid bieden we je volop doorgroeimogelijkheden richting Senior BIM Modelleur, Projectleider, BIM Coördinator
 • Blijf je graag fit? Wij ook. Kwakman biedt een Fit en Vitaal programma. Er zijn sportfaciliteiten aanwezig op kantoor en voor alle medewerkers is er vers fruit in de kantine
 • Je pensioen wordt goed geregeld en per jaar ontvang je 30+ vrij in te delen verlofdagen

Werken bij Kwakman
Werken bij Kwakman is bouwen aan je eigen ontwikkeling en portfolio. Wij durven eigenwijs te zijn en onze mensen bouwen en ondernemen zelfstandig en met een hoge mate van gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Ons team wordt aangemoedigd zelf weloverwogen en doordachte beslissingen te nemen. Je moet het durven om fouten te maken. De waarden duurzaamheid, veiligheid en kwalitatief bouwen staan bij Kwakman hoog in het vaandel. Van onze medewerkers verwachten wij een soortgelijke instelling.

Over Kwakman
Kwakman Groep uit Volendam is een trots 'design en construct' bouworganisatie van elkaar aanvullende bedrijven en specialisaties. Onder de groep vallen o.a. Kwakman Afbouw, Kwakman Tegelwerken, Kwakman Schilderwerken, Kwakman Finishing, Kwakman Interieurbouw, Gerko Tribunes, Kwakman Brandpreventie en Kwakman Akoestiek. Tezamen bieden deze bedrijven een boventallig dienst- en productpakket en ondersteunt het complete (af)bouwproces van co-creatie tot co-prestatie.

Ben jij gemotiveerd om ons team te versterken?
Wij ontvangen dan graag per e-mail je cv en motivatie. Mailen kan naar Will Jonk (w.jonk@kwakmangroep.nl). Bij vragen kun je ons ook bereiken op 06-1754 6650.