Wim Batenburg; aan de slag als projectleider bij Kwakman Afbouw

2 december 2015

Uiteraard al een klein beetje proefgedraaid maar vanaf 1 december is het officieel. Wim Batenbrug start als projectleider bij Kwakman Afbouw. Een 'ervaren rot' in de afbouw, zo mag Wim zich inmiddels wel noemen.

Nieuwe projectleider

Nog geen twintig jaar oud begon Wim als monteur van wanden en plafonds. Een compleet andere tijd, aldus Wim. “De huidige afbouw, of de bouw in het algemeen, is natuurlijk niet meer te vergelijken met die van pakweg en kwarteeuw jaar geleden. Ik ben blij dat ik alle ontwikkelingen heb meegemaakt en mijzelf altijd ben blijven bijscholen. Stapje voor stapje toch her en en der een cursus en opleiding gedaan. Aldoende ben ik zo min of meer op natuurlijke weg doorgegroeid als projectleider.”

De fanatieke snowboarder en watersporter uit het Zuidhollandse Numansdorp heeft er zin in bij Kwakman. “Afbouw vind ik nu eenmaal nog steeds een prachtig mooi vak. Uiteindelijk mag je natuurlijk gewoon mooie kwalitatief hoogwaardige dingen maken en dat blijf ik fantastisch vinden. Ik heb in de afgelopen 25 jaar wel al wat omzwervingen gemaakt in afbouwend Nederland dus ik ken de wereld goed. Dat ik nu bij Kwakman aan de slag kan is natuurlijk geweldig met al die indrukwekkende projecten”.

Bij Kwakman zijn ze ook blij met Wim. “Wim was geen onbekende voor ons. Bepaalde mensen in de afbouwwereld kom je zo nu en dan altijd weer tegen. Wim is zo’n man. Een ervaren man waarbij afbouwbloed door de aderen stroomt. Blij dat hij ondanks de pittige woon-werk-afstand toch voor ons heeft gekozen. Misschien dat dat iets over ons zegt, dat weet ik niet maar het zegt zeker iets over de gedrevenheid van Wim!”.