BLOOM

In opdracht van Hemubo realiseerde Kwakman met een team van circa 25 vakmannen de afbouw van project BLOOM; 283 gerenoveerde woningen uit de twintiger jaren van de vorige eeuw in de Amsterdamse buurt Bos en Lommer (Amsterdam West). Een omvangrijk werk, gestart in 2017 en eind 2018 opgeleverd.

Hoe Kwakman zijn steentje bijdroeg
Het gaat hier om het plaatsen van metalstud wanden en houtskeletbouw wanden, beide bekleed met gipsplaat en ‘sausklaar’ afgewerkt. De plafonds zijn even­eens in metalstud­ aangebracht. In een brandwerende variant en afgewerkt met spackspuitwerk. Zowel plafonds als wanden zijn door Kwakman voorzien van de voorgeschreven isolatiema­terialen.

Wall&Door
De kozijnen en deuren in de woningen zijn een resultaat van het Wall&Door-concept dat Kwakman en BPZ samen hebben ontwikkeld. Beide familie­bedrijven werken vaak intensief samen. Het beste van twee werelden komt bijeen: kennis van zaken op het gebied van droge afbouw én het complete deurentraject. Daarom krijgen opdrachtgevers die kiezen voor Wall&Door een gecombineerde projectgarantie van 6 jaar. Plus uiteraard de efficiency-winst van ‘one stop shopping’.

Locatie:
Amsterdam Oplevering:
2018 Opdrachtgever:
Hemubo

Toegepaste diensten/producten/concepten:

BLOOM Bekijk foto's (1)