CityWorkSpace

Een kantoorpand in Naarden, gevestigd op Gooimeer 1, heeft een nieuwe huurder gekregen: CityWorkSpace. Dit bedrijf ontwikkelt en exploiteert kantoorverzamelgebouwen voor vastgoedbedrijven. Het bestaande pand in Naarden - bij elkaar zo’n 3500m2 - is compleet gerevitaliseerd, geheel op maat en naar verwachtingen van de huurder CityWorkSpace. Kwakman is hier verantwoordelijk geweest voor het aanbrengen van wanden, plafonds en vloerbedekking, tot schilder-, stuc- en tegelwerk. Tevens komt het gehele interieurontwerp uit de koker van Kwakman, inclusief het maatwerk meubilair. 

Snel, kundig en naar grote tevredenheid van opdrachtgever
In nauwe samenwerking met onze vaste partners in projectontwikkeling werden de specifieke klantwensen in buitengewoon korte tijd vertaald naar een kloppend PvE - met bijbehorende begroting. Al 4 weken na de eerste gesprekken met de opdrachtgever konden wij starten met de uitvoering van onze werkzaamheden. 

Wie is CityWorkSpace?
CityWorkSpace biedt werk-, kantoor – en vergaderruimten aan voor ondernemers die op zoek zijn naar een omgeving met een warme professionaliteit en aandacht voor gasten en klanten. CityWorkSpace creëert rust, vertrouwen en duidelijkheid voor de huurders om hun werkzaamheden zo aangenaam mogelijk te kunnen verrichten.
 

Locatie:
Naarden Oplevering:
Oktober 2019 Opdrachtgever:
CityWorkSpace

Toegepaste diensten/producten/concepten:

CityWorkSpace Bekijk foto's (6)