HORNBACH Sloterdijk

In opdracht van BAM Bouw en Techniek werkten Kwakman Afbouw en Kwakman Schilderwerken aan de 12e en grootste HORNBACH in Nederland. 

HORNBACH Sloterdijk is gesitueerd op een terrein van bijna 30.000 m2. Het bouwwerk beslaat bijna 20.000 m2. De bouwmarkt en het tuincentrum liggen op de eerste verdieping, over de Berchvliet heen gebouwd, met eronder en aan weerszijden op de begane grond parkeerplaatsen voor 472 auto’s. Naast de winkel bevindt zich een drive-in van 3.700 m2. Hier kunnen de kleinere bouwbedrijven of particulieren met de auto, bus of aanhanger inrijden om daar de zwaardere of grotere bouwmaterialen direct vanuit de schappen in te laden.

In deze flagshipstore van HORNBACH verzorgden wij onder andere metalstud wanden en plafonds, houten en metalstud koofconstructies, systeemplafonds en diverse schilderwerkzaamheden.

HORNBACH is een onafhankelijke familieonderneming met ruim 16.000 medewerkers en een historie van meer dan 138 jaar. Het bedrijf is sinds 1993 beursgenoteerd en heeft een omzet van circa 3,752 miljard euro (2015/2016). Het concern heeft meer dan 160 winkels in Duitsland, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland, Roemenië, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije en Nederland.

Locatie:
Amsterdam Oplevering:
2017 Opdrachtgever:
BAM Bouw en Techniek

Toegepaste diensten/producten/concepten:

HORNBACH Sloterdijk Bekijk foto's (1)