Hudson's Bay

In 2017 opende Hudson’s Bay de eerste Nederlandse vestigingen in Almere, Leiden, Rotterdam en Zwolle. Een niet alleen in omvang uniek project in retailvastgoed. Ook in inventiviteit en Volendamse prestatiekracht! In opdracht van MVRO verzorgde Kwakman diverse afbouwwerkzaamheden in deze veel besproken warenhuizen.

Project Hudson’s Bay was onze eerste opdracht voor MVRO, een gerenommeerd projectbureau voor retailbouwmanagement met vestigingen in Geldermalsen, Oberhausen en Hombeek. MVRO coördineert verbouwingen in binnen- en buitenland voor zowel food als non-food retailers zoals Albert Heijn, Coolblue, Bijenkorf en vele anderen.

De winst die Kwakman de retailbranche biedt, is een combinatie van factoren. Multidisciplinair afbouwen, waarbij verschillende specialismen integreren tot één vloeiende (af)bouwstroom. Consequente inzet van eigentijdse technieken en innovatieve werkmethoden, zowel vóór als achter de schermen. De winst zit ’m in het naadloze teamwork, in de perfecte afstemming van opvolgende fases en de integrale kwaliteit die daardoor ontstaat. Winst in efficiency, afbouwtijd en eindresultaat.

Kwakman bewijst zich als retailspecialist in de afbouwsector; in slechts drie maanden tijd kregen de interieurs van vier spiksplinternieuwe warenhuizen glansrijk gestalte. Met onder andere metalstudwanden, systeemplafonds, ronde plinten, gebogen wanden, stalen cassetteplafonds, veel schilderwerk en nog meer tegelwerk.

Locatie:
o.a. Rotterdam Oplevering:
2017 Opdrachtgever:
MVRO

Toegepaste diensten/producten/concepten:

Hudson's Bay Bekijk foto's (11)