nemassdeboer

Nemassdeboer is een financieel dienstverlener uit Volendam. In 2016 zijn twee filialen samengevoegd en samen verhuisd naar een nieuwe locatie. Het nieuwe onderkomen is grootscheeps verbouwd. Een geweldige opdracht voor Kwakman waarbij alle disciplines van onze divisie Interieur terug te vinden zijn.

Letterlijk en figuurlijk geen recht-toe-recht-aan klus; de uitdagende ronde vormen van het totaalontwerp komen her en der terug in de meubels. Verschillende ronde balies, kasten en losse bureaus delen hetzelfde centraal gelegen middelpunt. De balies, tafels en bureaus zijn allen prachtig afgewerkt met hout en/of roestvrij staal en witte hoogglanslak.

Tinten, structuren en materialen zijn in het gehele kantoor terug te vinden. En zoals de halfronde balie en aangrenzende kantoortuin gezien kan worden als een verwijzing naar het nieuwe logo, vinden we het logo ook in de balie zelf terug. Een grote houten wand, voorzien van blinde deuren en kasten dient tevens als scheidingswand voor de door Kwakman gebouwde keuken en pantry.

Op de eerste verdieping vinden we eenzelfde houten scheidingswand en een serie op maat gemaakte kasten – zowel losstaand als ingebouwd. Ook hier zijn alle bureaus door Kwakman op maat gemaakt, alsmede diverse tafels en een 8 meter lange vergadertafel; een eye-catcher op zich.

Locatie:
Volendam Oplevering:
2016 Opdrachtgever:
nemassdeboer

Toegepaste diensten/producten/concepten:

nemassdeboer Bekijk foto's (10)