Parkeergarage Garenmarkt

Voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid zijn belangrijk voor de gemeente Leiden. Bouwcombinatie Parkeergarages Leiden, bestaande uit Dura Vermeer en BESIX, heeft daarom in Leiden de bouw van Parkeergarage Garenmarkt gerealiseerd. De 16 meter diepe parkeergarage biedt plaats voor 425 auto’s. Deze parkeerplaatsen zijn verdeeld over vijf parkeerlagen.

Binnenschilderwerk is voor 100% door Kwakman uitgevoerd
Kwakman heeft het volledige binnenschilderwerk uitgevoerd, zoals het spuitwerk van ca. 14.000 m2 wanden, plafonds, kolommen en liggers. Daarnaast zijn we verantwoordelijk geweest voor het overige schilderwerk zoals de stalen liggers en de houten binnendeuren en kozijnen. 

Strakke planning, tijdige leveringen
Per dag maakte ons team bijzonder veel meters om in de pas te blijven lopen met de strakke plannning. Goede en strikte afspraken die we maakten met onze verfleverancier (PPG Sigma Coatings) droegen bij aan de waarborging van het werkschema. 
 

Jan Buijs (directeur Schilderwerken): "Het mooie van dit project vond ik het ontwerp dat eerst in 3D is gemaakt en daarna in het echt is gerealiseerd en er tot in het kleinste detail precies hetzelfde uit is gaan zien."

 

Locatie:
Leiden Oplevering:
Februari 2020 Opdrachtgever:
Bouwcombinatie Parkeergarages Leiden (Dura Vermeer en BESIX)

Toegepaste diensten/producten/concepten:

Parkeergarage Garenmarkt Bekijk foto's (5)