Zorgboulevard

Het Zaans Medisch Centrum (ZMC) te Zaandam heeft voor haar huisvesting weloverwogen gekozen voor integrale nieuwbouw, van zowel het ziekenhuis als de aangrenzende Zorgboulevard. De twee zijn onlosmakelijk verbonden en komen voort uit dezelfde zorgvisie, de daaruit afgeleide strategie en de hiervoor wenselijke rol van het ZMC in haar regio.

De Zorgboulevard omvat onder andere een revalidatiehotel, een gezondheidscentrum, een oogziekenhuis, de ziekenhuisapotheek, verschillende restaurants, meerdere winkels en een grote supermarkt met parkeergarage en diverse aan de zorg gerelateerde voorzieningen zoals praktijken voor fysiotherapie, echoscopie en verloskunde.

In opdracht van ontwikkelaar en hoofdaannemer VORM (Papendrecht) verzorgde Kwakman Schilderwerken het volledige binnenschilderwerk, sauswerk voor de wanden, glasweefselbehang en XL fotoprints. Kwakman Afbouw is verantwoordelijk voor de montage van de binnenwanden en -plafonds. Het maatwerk meubilair is van de hand van P&B Interieurbouw.

Het ziekenhuis is een aparte ontwikkeling en viel niet onder verantwoording van VORM.

Locatie:
Zaandam Oplevering:
2016 Opdrachtgever:
VORM

Toegepaste diensten/producten/concepten:

Zorgboulevard Bekijk foto's (3)