Ri-Acoustic

Meer weten?

Neem contact op met:


ing. Jaap Buijs
Directeur
Mobiel:
+ stuur email

Visueel gesloten uiterlijk met een hoge geluidsabsorptie

Visueel gesloten uiterlijk met een hoge geluidsabsorptie

De Ri-acoustic plaat en de akoestische coating vormen een ultiem duo: een naadloos en strak plafond met een hoge geluidsabsorptie. Ideaal toepasbaar in gebouwen en ruimtes waar sfeer én een goede communicatie belangrijk zijn. Denk hierbij aan faculteiten, musea, restaurants, monumentale panden en bijvoorbeeld ontvangstruimtes van theaters en exposities.

Ri-acoustic is een product van Saint-Gobain Gyproc en is een geperforeerde gipskartonplaat die aan de zichtzijde is voorzien van een akoestisch glasvliesdoek. Op dit glasvliesdoek wordt de akoestische coating of -spuitpleister aangebracht, zodat een visueel gesloten uiterlijk ontstaat. 
 

Met Ri-acoustic verhoogt u de brandveiligheid van uw gebouw

Dankzij het unieke gedrag van de onbrandbare gipskern zijn Ri-acoustic plafonds zeer brandveilig. Bij blootstelling aan hoge temperaturen komt er praktisch geen rook vrij (rookdichtheid ≤ 1 m-1) terwijl de gipskartonplaat nagenoeg geen bijdrage aan de brandvoortplanting levert (klasse 2). Bij gebruk van steenwol in de spouwwand- en plafondconstructies is met Ri-acoustic een brandwerendheid van 30 minuten te realiseren. 

 

Met Ri-acoustic verhoogt u de brandveiligheid van uw gebouw

Ri-Acoustic toepassen? Vraag het een specialist als Kwakman!

Ri-Acoustic is een geweldig product, zeker als het wordt aangebracht door iemand met kennis van (akoestische) zaken. Wanneer Ri-Acoustic op de juiste manier wordt geïmplementeerd, komt dat de akoetische eigenschappen ten goede. 

Zowel onze engineers als monteurs kennen het product uitermate goed. Sterker nog; ze zijn ambassadeur! Ri-Acoustic is namelijk 'makkelijk' en snel te verwerken, zorgt voor een fraai eindresultaat én een tevreden eindgebruiker. Dus overweegt u Ri-Acoustic toe te passen in uw project en zoekt u een specialist om het te verwerken? kwakman gaat graag met u in gesprek!