Rockfon Mono Acoustic

Meer weten?

Neem contact op met:


ing. Jaap Buijs
Directeur
Mobiel:
+ stuur email

Rockfon Mono Acoustic geeft uw ruimte klasse

Rockfon Mono Acoustic geeft uw ruimte klasse

Een hoogwaardig akoestische designoplossing voor utiliteitsgebouwen, geschikt voor nieuwbouw, renovatie en kleine projecten. Rockfon Mono Acoustic geeft iedere ruimte, behalve een uitstekend akoestisch comfort, tevens een heldere en strakke monolitische uitstraling. Het is een egaal, naadloos plafondsysteem waarin technische elementen gemakkelijk kunnen worden ingewerkt en biedt ontwerpers de vrije hand: Rockfon Mono Acoustic is toepasbaar op vlakke en gebogen oppervlakken en is rechtstreeks te monteren of als verlaagd plafond. 

Uitmuntend akoestisch comfort

Rockfon Mono Acoustic heeft een absorptiewaarde klasse A (aw: tot 1,00 = klasse A). De plafondpanelen bestaan uit steenwol (40 mm), een filler en een render waarvan de zichtzijde een elegante en verfijnde akoestische coating heeft. De rugzijde bestaat uit een high performance membraan. Rockfon Mono Acoustic is leverbaar is 4 variaties.  

Uitmuntend akoestisch comfort
Verwerking akoestische producten vereist vakmanschap

Voor het verwerken van Rockfon Mono Acoustic is Kwakman uw partner

Het juist aanbrengen van Rockfon Mono Acoustic vraagt om bedrevenheid, precisie en meesterschap. Toleranties van tiende millimeters beïnvloeden het akoestische resultaat.

Kwakman heeft ruime ervaring met het toepassen van Rockfon Mono Acoustic. Collegezalen, theaters, bioscopen, ziekenhuizen, warenhuizen, woningen; onze track record spreekt voor zich.

Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag.