Uitmuntend akoestisch klimaat met oog voor design

Rockfon Mono Acoustic geeft uw ruimte klasse

Rockfon Mono Acoustic geeft uw ruimte klasse

Een hoogwaardig akoestische designoplossing voor utiliteitsgebouwen, geschikt voor nieuwbouw, renovatie en kleine projecten. Rockfon Mono Acoustic geeft iedere ruimte, behalve een uitstekend akoestisch comfort, tevens een heldere en strakke monolitische uitstraling. Het is een egaal, naadloos plafondsysteem waarin technische elementen gemakkelijk kunnen worden ingewerkt en biedt ontwerpers de vrije hand: Rockfon Mono Acoustic is toepasbaar op vlakke en gebogen oppervlakken en is rechtstreeks te monteren of als verlaagd plafond. 

Uitmuntend akoestisch comfort

Rockfon Mono Acoustic heeft een absorptiewaarde klasse A (αw: tot 1,00 = klasse A). 
De plafondpanelen bestaan uit steenwol (40 mm), een filler en een render waarvan de zichtzijde een elegante en verfijnde akoestische coating heeft, en de rugzijde bestaat uit een high performance membraan. Rockfon Mono Acoustic is leverbaar is 4 variaties.  

Uitmuntend akoestisch comfort
Verwerking akoestische producten vereist vakmanschap

Verwerking akoestische producten vereist vakmanschap

Het juist aanbrengen van een akoestische afwerking vraagt om bedrevenheid, precisie en meesterschap. Is de laag te dik, dan zal het akoestisch effect beduidend minder zijn. Is de laag te dun, dan is het plafond niet mooi dekkend. We hebben het dan over toleranties van tiende millimeters. 

Voor akoestische vraagstukken is Kwakman uw man
Kwakman heeft ruim 25 jaar ervaring in het toepassen en onderhouden van akoestiek in utiliteitsgebouwen zoals collegezalen, theaters en bioscopen, maar ook in ziekenhuizen, warenhuizen en zelfs in woningen. Talloze referenties bewijzen ons vakmaschap en binnen no time vertalen wij akoestische vraagstukken naar uitvoerbare oplossingen. 

Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag.