Vacature:
Uitvoerder Schilder- & Stucwerken

Onze collega's van Kwakman Schilderwerken BV en Kwakman Stucwerken BV zoeken versterking! Wij bieden jou een verantwoordelijke baan, een breed takenpakket en prima arbeidsvoorwaarden. In ruil voor jouw inspanningen geven we je een aantrekkelijk salaris. Meer over deze functie lees je hieronder.

Past deze baan bij jou? Bel of app Jan Buijs op 06-51565493 of stuur je motivatiebrief + cv naar jan.buijs@kwakmangroep.nl.

Wij nodigen zowel zzp’ers als kandidaten die op zoek zijn naar een vast dienstverband van harte uit om te reageren.

De functie

Als Uitvoerder Stuc- en Schilderwerken bewaak je met zorg de gedetailleerde planning van de werkzaamheden die je vooraf hebt afgestemd met de opdrachtgever;

 • Je stuurt de schilders en stukadoors van je ploeg aan en bent hun eerste aanspreekpunt;
 • Je verdeelt de werkzaamheden en zorgt ervoor dat de juiste materialen op het project aanwezig zijn;
 • Tijdens de uitvoering van het project bewaak je de voortgang en voer je kwaliteitscontroles uit op het werk en de materialen;
 • Je signaleert meer- en minderwerk en zorgt voor een juiste administratieve verwerking ervan;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever op locatie;
 • Door middel van rapportages lever je het project op.

Wie zoeken wij?

De uitvoerder waar wij naar op zoek zijn, heeft ambitie, wordt blij van nieuwe technieken en is bereid om zichzelf te ontwikkelen. Verder verwachten we dat je:

 • beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van stuc- en schilderwerk;
 • aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie;
 • je je mannetje staat en je een natuurlijk gevoel voor leiderschap bezit;
 • beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • ervaring hebt met geautomatiseerde en gedigitaliseerde werkprocessen.

Over Kwakman

Kwakman realiseert hoogwaardige totaaloplossingen voor afbouw en interieur in de meest complexe en prestigieuze binnenbouwprojecten. Daarvoor hebben we de allerbeste mensen nodig! Bovengemiddeld ambitieuze, permanent nieuwsgierige teamplayers. Vinders van oplossingen én kansen. Geen doemdenkers, maar doendenkers.

De Kwakman Groep is een collectief van complementaire bedrijven, met ieder een eigen specialisme in droge afbouw, natte afbouw en interieurbouw; Van schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en akoestiek tot brandpreventie, tribunebouw en de montage en afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Stuk voor stuk specialisten, maar met gedeelde belangen, gezamenlijke doelen en verantwoordelijkheden. Samen dragen zij zorg voor een integrale oplossing voor het complete binnenbouwpakket. Kwakman ontzorgt!

Vragen over deze vacature?

Laten we het er over hebben, ik doe niets liever!

Jan Buijs
Jan Buijs Directeur Schilderwerken 06-51565493
Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.