Werkwijze

We kijken voortdurend of
het sneller, beter en slimmer kan

Waarom Kwakman Afbouw
anders is!

We hebben een hekel aan faalkosten, vertraging, slordigheden, afval en onnodige logistiek. Kwakman kijkt dagelijks hoe het slimmer en sneller kan. We willen inspirerend en vernieuwend zijn. Zijn bezeten van innovatie en dromen van perfectie in productkeuze, planning en afvalvermindering. We zitten minutieus op de kleinste details. Dáár maken we het grote verschil.

Waarom Kwakman Afbouw
anders is!

01

Duurzaam, vernieuwend én snel!

We investeren in BIM en Operational Excellence. Deze manier van denken zit in ons DNA. En we hebben hart voor het milieu. Kwakman Afbouw zoekt altijd naar de best fit en biedt nieuwe mogelijkheden. Dit doen wij door bij iedere opdracht éérst te kijken naar de meest duurzame oplossingen.

Neem contact op

02

Prefab materiaalpakketten
voor droge afbouw

Onze prefab materiaalpakketten bevat álle gipsplaten op maat gezaagd, op volgorde van montage, inclusief metalstud profielen, hout, isolatie en montagemateriaal (tot schroeven en tekeningen voor monteurs aan toe). Tevens gaan we graag met onze klant en de installatiepartner in gesprek over het engineeren en prefabriceren van achterhout geassembleerde technische installaties voor sanitair en elektra. Dit fraaie staaltje duurzaamheid betekent

  • Minder afval
  • Minder stof
  • Minder transportbewegingen

Neem contact op

Neem contact met ons op

Kwakman ontstijgt grenzen en neemt jou mee. Maak kennis met onze baanbrekende werkwijze.

Neem contact op