149 Appartementen: Nieuwe opdracht van Bouwbedrijf De Vries en Verburg voor Kwakman

8 juni 2015 Kortenaerkade Den Haag

Meer dan opgetogen zijn we over het feit dat we opnieuw een prachtig mooie opdracht aan onze orderportefeuille mogen toevoegen. Op de Kortenaerkade in Den Haag worden na transformatie 149 appartementen gerealiseerd door Bouwbedrijf de Vries en Verburg uit het Zuidhollandse Stolwijk; een nieuwe opdrachtgever voor Kwakman!

Zeeheldenkwartier Den Haag De Kortenaerkade ligt in het Zeeheldenkwartier, een in de 19e eeuw als villapark opgezette woonwijk voor de gegoede burgerij van Den Haag. De buurt raakte in de tweede helft van de vorige eeuw in verval door oprukkende kantoorkolossen en slecht onderhoud aan de woningen. Pas eind jaren 80 kreeg de buurt nieuw elan met een grootschalig renovatieproject. Inmiddels behoort het Zeeheldenkwartier samen met o.a. het opkomende Wijnhavenkwartier waar Kwakman ook al actief is tot de hotspots van Den Haag.

Februari j.l. zijn de sloopwerkzaamheden van het huidige kantoorgebouw voor de transformatie begonnen. Alle binnenwanden en plafonds zullen verdwijnen evenals bestaande gevelkozijnen, borstweringen en dakopbouw. De nieuwe wanden zullen worden opgetrokken met kwalitatieve Rigidur gipsvezelplaten; een specialisme op zich dat de vakmannen van Kwakman wel toevertrouwd is.

Het complex zal 149 stuks luxe drie- en vierkamerappartementen herbergen welke allen voorzien worden van een complete keuken en luxe badkamer. De bouw is al in volle gang, Kwakman zal er medio Augustus aanvang maken. De oplevering staat gepland voor het 3e kwartaal van 2016.
 

Bouwbedrijf De Vries & Verburg

Voor Kwakman is dit de eerste keer dat zij een opdracht voor Bouwbedrijf De Vries en Verburg mogen uitvoeren. Een aansprekend bedrijf waar zo'n 170 gedreven mensen dagelijks hun uiterste best doen een kwalitatief hoogstaand product te leveren. Natuurlijk streven we daar allemaal naar maar het daadwerkelijke doen en realiseren is weer wat anders. Vanzelfsprekend zijn wij dankbaar en blij met het door hen in ons gestelde vertrouwen. Wij zullen niet teleurstellen! Op naar Den Haag!

 

Kortenaerkade Den Haag Bekijk foto's (2)