Bouwlocker
geeft ruimte.

Benut de beschikbare kubieke meters efficiënter en reduceer het aantal transportbewegingen met Bouwlocker, de superslimme individuele opslagunit voor de krappe bouwplaats. Ideaal voor binnenstedelijke renovaties en transformaties.

Kubieke meters optimaal benutten

Op de bouwplaats is (een gebrek aan) ruimte –met name binnenstedelijk– een steeds groter issue. De conventionele zeecontainer is meestal maar voor de helft gevuld met materialen, voor de rest met lucht. Vervang deze container door Bouwlockers en ook de bovenste 10 á 20 m3 worden efficient gebruikt. 

Minder transportbewegingen

De lockers kunnen worden verplaatst naar de verdieping waar gewerkt wordt. Vaklieden verslepen hun kruiwagen vol gereedschap niet meer van en naar hun bus maar slaan deze op in de Bouwlocker.  Dat vermindert transportbewegingen op de bouwplaats én het bekende ‘fileprobleem’ voor de bouwlift.

Kenmerken

Met een breedte van  760 mm, een hoogte van 1066 mm en een diepte van 1770 mm heeft de Bouwlocker een ideale maatvoering. Hij biedt plaats aan een afsluitbare kruiwagen en past –per 2 gestapeld op een pompwagen– precies in de bouwlift.

Meer weten over Bouwlocker?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met deze mannen van Bouwlocker B.V. of kijk op www.bouwlocker.nl.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Tom Jonk
Tom Jonk Commercieel manager 06-30367092
Julien Buijs
Julien Buijs Projectleider 06-53722826