Wanden

Kwakman levert en monteert systeemwanden of wandsystemen voor elke binnenwand, ongeacht de wandvorm of het gewenste materiaal. Rond of recht, van glas, gips, hout, metalstud of een combinatie ervan; Kwakman maakt het.

Voor elke binnenwand een systeemwand of wandsysteem

Kwakman is het plafond in wanden. Wij staan garant voor kwaliteit, hoge productiviteit en integraliteit bij kleine en grote nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. Rond of recht, van glas, gips, hout of een combinatie ervan. Kwakman maakt het. Zelfs wanden waaraan zeer specifieke eisen worden gesteld, zoals röntgenkamers in ziekenhuizen. Bovendien denken we mee wanneer ruimtes aan extreem hoge brandveiligheidseisen of akoestische normen moeten voldoen, of als constructies akoestisch ontbonden moeten worden. Ons specialisme reikt verder dan de klantbehoefte.

Alleen ga je snel, samen kom je verder

Kwakman maakt elk type binnenwand met hart en ziel. Het is onze core business, we zijn er goed in en we worden steeds beter. Onze wanden sleepten zelfs prijzen in de wacht en vonden hun weg naar steeds grotere aannemers en nog grotere projecten. In de loop der tijd ontstonden tussen Kwakman en partners mooie samenwerkingen met wie we unieke concepten realiseren, zoals Maatwand en GRG. Ons niveau is hoog, evenals onze productiviteit. En als boegbeeld voor intelligenter bouwen, zoeken we altijd de samenwerking op met installateurs. Want slimmer bouwen, is samen bouwen.

Lage faalkosten, hoog niveau van kwaliteit en productiviteit

De gedachte dat installateurs pas in beeld komen wanneer de wanden gereed zijn, is allang niet meer van deze tijd. Sterker nog, als voorloper in prefab wanden betrekt Kwakman installateurs al in een vroeg stadium bij het afbouwproces. Alle zaken omtrent installatietechniek worden geïntegreerd in onze werkvoorbereiding. Tot in detail bepalen we samen met de installateur per ruimte elke aansluiting die vervolgens wordt vastgelegd in een gezamenlijk BIM-omgeving. Zo reduceren we faalkosten en verhogen we het werktempo op de bouwplaats aanzienlijk.

Meer weten over wanden?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met deze mannen van Kwakman Afbouw Volendam B.V.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Tom Jonk
Tom Jonk Bedrijfsleider 06-30367092
Will Jonk
Will Jonk Technisch directeur 06-17546650

Wanden als onderdeel van een totaaloplossing.