Tegelwerk

Kwakman verzorgt excellent tegelwerk, op het niveau dat grotere aannemers anno 2021 (mogen) verwachten.

Ervaren én agile co-maker

Van ziekenhuis tot winkelcentrum, van binnenstedelijke transformatie tot grootschalig woningbouwproject; Kwakman verzorgt excellent tegelwerk. Met BIM en LEAN sterk verankerd in onze denkwijze en werkprocessen, bewijzen we onze rol als agile co-maker keer op keer. 

In de vorm van een uiterst ervaren en deskundig team professionals, beschikken we over meer dan 50 jaar gecombineerde ‘tegelwijsheid’ verdeeld over alle lagen van de organisatie; van calculatie en werkvoorbereiding tot planning en uitvoering. Kwakman heeft de ‘brains’ en de ‘handjes’ voor alle fases van XXL tegelprojecten.

Kwakman, betrouwbare partner

Kwakman is een groep van elkaar completerende divisies, elk met z’n eigen expertise binnen de afbouw van grootschalige projecten; tegelwerk, schilderwerk, stucwerk, maatwerk interieurs, tribunebouw en de montage en afwerking van wanden, vloeren en plafondsystemen. 

Kwakman denkt mee, denkt vooruit, ontzorgt en levert uitsluitend vakwerk. Is financieel gezond en neemt verantwoording voor een zo compleet mogelijk pakket (af)bouwdisciplines. Als het om tegelwerk gaat, is Kwakman uw aangewezen (bouwteam)partner!

Koperskeuze-begeleiding

Kwakman biedt koperskeuze-begeleiding met aandacht en betrokkenheid. Levert alle grote tegelmerken en ontvangt uw kopers in de fraaiste showrooms. Onze specialisten kennen de laatste trends, adviseren over toepassing, verwerking en onderhoud van zowel keramische als natuurstenen tegels. Wij begeleiden het individuele kijk-, kies- en kooptraject en zorgen voor een vlekkeloze afwikkeling van het meer- en minderwerk. En uiteraard zorgen we voor oogstrelend tegelwerk!

Meer weten over tegelwerk?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met deze mannen van Kwakman Tegelwerken B.V.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Jan Schokker
Jan Schokker Directeur Tegelwerken 06-41219206
Theo Molenaar
Theo Molenaar Calculator / werkvoorbereider Tegelwerken 06-12025932

Tegelwerk als onderdeel van een totaaloplossing.