Werken bij Kwakman

Kwakman realiseert hoogwaardige totaaloplossingen voor afbouw en interieur in de meest complexe en prestigieuze binnenbouwprojecten. Hoe we ons daarin onderscheiden? Wat we doen, doen we extreem efficiënt. Hoe krijgen we dat voor elkaar? Proces-optimalisatie door innovatie. Oftewel: verbeteren, verbeteren en nog eens verbeteren. Wat hebben we daar voor nodig? De allerbeste mensen! Dus investeert Kwakman continu in slimmerikken. We rekruteren de grootste talenten, we helpen ze hun skills te verbeteren, we faciliteren de beste tools, we borgen hun kennis en verkennen hun ideeën. Daarom beschikken we nu over een team van permanent nieuwsgierige vinders van oplossingen én kansen. Geen doemdenkers, maar doendenkers!

Bevat jij het onmiskenbare Kwakman-DNA?

Of je nou werkt met BIM, boormachine of kwast; je bent een pure samenwerker, die vóóruit wil en die investeert in eigen kennis en vaardigheden. En dus in je eigen toekomst. Je bent leergierig, proactief, bovengemiddeld ambitieus en draagt zo bij aan het unieke karakter dat de Kwakman Groep onderscheidt van de rest.

Samen verbeteren, verbeteren, verbeteren?

Onze deur staat altijd op een kier voor mensen die gemotiveerd zijn om bij Kwakman aan de slag te gaan. Ben jij die doendenker die wij zoeken? Stuur je motivatie en/of cv naar info@kwakmangroep.nl of bel gewoon even voor een kennismakingsgesprek (0299-374268). Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.