Turn key project-inrichting

Turn key opgeleverd, met gevoel voor stijl en oog voor detail
Projectinrichting door Kwakman betekent: een stijlvolle inrichting realiseren waarin alles klopt. In 3D uitgewerkt tot in de kleinste details. Zodat de opdrachtgever in de ontwerpfase al ‘live’ ervaart hoe de inrichting in werkelijkheid zal overkomen. Van meubels tot en met raambekleding, van wandafwerking tot en met verlichting. Inclusief tafels, stoelen, armaturen, sculpturen, stoffen en accessoires. Minutieus in de ontwerpfase op elkaar afgestemd. Waardoor de beleving straks maximaal is. In kantoren, hotels en restaurants, maar ook in luxe woningen.

De meerwaarde van maatwerk

Vertel ons uw wensen en wij creëren de inrichting van uw interieur. In de juiste ambiance, kleurcombinaties en vormen. In nauwe samenwerking met onze interieurbouwers krijgen alle houten elementen in eigen huis gestalte. Overige inrichtingselementen kiezen wij uit de collecties van vooraanstaande designers. Wij nemen u alle praktische zorg uit handen; de projectinrichting wordt turn key opgeleverd. In de stijl die u ambieert en ver voorbij het niveau dat u verwacht. 

Designtraject in 3D modellen

Kwakman creëert in de ontwerpfase ruimtelijke 3D-modellen, die een waarheidsgetrouwe impressie oproepen. U loopt als het ware door uw project, nog voordat het bestaat. Daardoor kan ieder beeldbepalend detail worden geperfectioneerd. Bijvoorbeeld ook het lichtplan. Want dat gaat veel verder dan een antwoord op de vraag ‘waar komt welke lamp?’ Belichtingseffecten verschijnen realistisch in het 3D-ontwerp. Stemming en sfeer zijn beïnvloedbaar tot het gewenste effect in z’n mooiste vorm is bereikt.

Ontdek internationale trends

Van vloerafwerking tot plafonds en van trappen tot maatwerkkasten; de laatste trends en de beste materialen komen samen bij Kwakman. Laat u inspireren door een wereld aan internationale trends. Verken nieuwe mogelijkheden en ontdek het gemak van één partij die alles regelt. U bent verzekerd van professioneel advies en aandachtige begeleiding, waardoor uw projectinrichting alle verwachtingen zal overtreffen.

Meer weten over
turn key projectinrichting?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met deze mannen. Ze vertellen er graag over.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Tom Jonk
Tom Jonk Bedrijfsleider 06-30367092
Jaap Buijs
Jaap Buijs Directeur 06-51396093‬

Kwakman biedt de totaaloplossing.