Interieurbouw
en maatwerk meubilair

Tussen de horizontale en verticale afbouw bevindt zich bij Kwakman interieurbouw, een aparte en zelfstandig opererende dienst die de overige expertises completeert. Met een bijzonder getalenteerd team van interieurbouwers en meubelmakers bedienen we de zakelijke markt waarbij Kwakman zich onderscheidt door zijn integrale en multidisciplinaire inbreng. Ons interieurdomein omvat maatwerk wand- en plafondbekleding van hoogwaardige materialen, maatwerk (sanitair) meubilair en zelfs XXL tribunes, al dan niet geprefabriceerd. Gecombineerd met brandpreventieve en akoestische oplossingen, én high end afwerking levert Kwakman eigentijdse turnkey projecten op binnen de utilitaire sector. 

Wall&Door, meer dan de som der delen

Interieurbouw vindt meerwaarde in samenwerkingen waarbinnen de gezamenlijke overall kwaliteit wordt geoptimaliseerd. Het Wall&Door concept, dat Kwakman aanging met BPZ, is zo een samenwerkingsconcept. De meerwaarde van een wand en (schuif)deur ontstaat als zij zijn samengevoegd tot één functioneel werkend en makkelijk bedienbaar systeem. Met die gedachte als uitgangspunt werken BPZ en Kwakman samen. BPZ uit Assen is specialist in kozijnen, binnendeursystemen, compleet hang- en sluitwerk en het onderhoud daarvan.

In-house ontwerp, engineering en productie

Onze BIM-engineers maken de vertaalslag van interieurontwerp naar technische werktekening, volledig in 3D in BIM uitgewerkt, inclusief benodigde totalen. In onze eigen productiehal vervaardigen slimme machines vervolgens de maatwerk interieurdelen, op basis van de technische input. Met prefabricage winnen we tijd in de uitvoering, is de planning beter beheersbaar en kunnen materialen just in time worden aangeleverd - een grote plus bij geringe opslagmogelijkheden op locatie. 

Een grenzeloos interieur met glasvezel versterkt gips

GRG staat voor Glass (Fiber) Reinforced Gypsum, oftewel glasvezel versterkt gips, dat in nagenoeg alle vormen is af te gieten. Het materiaal is geschikt om elke vraag naar ‘tailor made’ interieurafwerkingen te beantwoorden. Zoals kozijnen, lichtkoepels, gordijn- en lichtkoven en talloze andere interieurelementen. Naast standaardproducten is in alle toepassingen exact maatwerk mogelijk. Als applicateur voor Nederland laat Kwakman u graag nader kennismaken met dit buitengewoon veelzijdige en vernieuwende product.

Meer weten over interieurbouw?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met deze mannen van Kwakman Interieur B.V.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Erik van Roessel
Erik van Roessel Commercieel manager Kwakman Zuid / partner 06-57576310
Tom Jonk
Tom Jonk Commercieel manager 06-30367092

Interieurbouw als onderdeel van een totaaloplossing.