Interieurbouw
en maatwerk meubilair

Tussen de horizontale en verticale afbouw bevindt zich bij Kwakman interieurbouw, een dienst die de overige expertises completeert. Met een bijzonder getalenteerd team van interieurbouwers en meubelmakers bedienen we de zakelijke markt waarbij Kwakman zich onderscheidt door zijn integrale en multidisciplinaire inbreng. Ons interieurdomein omvat maatwerk wand- en plafondbekleding van hoogwaardige materialen, maatwerk (sanitair) meubilair en zelfs XXL tribunes, al dan niet geprefabriceerd. Gecombineerd met brandpreventieve en akoestische oplossingen, én high end afwerking levert Kwakman eigentijdse turnkey projecten op binnen de utilitaire sector.

In-house ontwerp, engineering en productie

Onze BIM-engineers maken de vertaalslag van interieurontwerp naar technische werktekening, volledig in 3D in BIM uitgewerkt, inclusief benodigde totalen. In onze eigen productiehal vervaardigen slimme machines vervolgens de maatwerk interieurdelen, op basis van de technische input. Met prefabricage winnen we tijd in de uitvoering, is de planning beter beheersbaar en kunnen materialen just in time worden aangeleverd - een grote plus bij geringe opslagmogelijkheden op locatie. 

Een grenzeloos interieur met glasvezel versterkt gips

GRG staat voor Glass (Fiber) Reinforced Gypsum, oftewel glasvezel versterkt gips, dat in nagenoeg alle vormen is af te gieten. Het materiaal is geschikt om elke vraag naar ‘tailor made’ interieurafwerkingen te beantwoorden. Zoals kozijnen, lichtkoepels, koven en talloze andere interieurelementen. Naast standaardproducten is in alle toepassingen exact maatwerk mogelijk. Als applicateur laat Kwakman u graag nader kennismaken met dit buitengewoon veelzijdige en vernieuwende product.

Meer weten over interieurbouw?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met deze mannen. Ze vertellen er graag over.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Davy Jilesen
Davy Jilesen Directeur Zuyd BV 06-22493306
Tom Jonk
Tom Jonk Bedrijfsleider 06-30367092

Interieurbouw als onderdeel van een totaaloplossing.