Schilderwerk

Compleet in afbouw, specialist in schilderwerk.

Eigentijds, resultaatgericht, zorgvuldig en innovatief

Kwakman hanteert een eigentijdse en resultaatgerichte aanpak; door LEAN te plannen en te werken. Door een zorgvuldige werkvoorbereiding en professionele uitvoering, vanzelfsprekend conform veiligheids- en milieuvoorschriften. Met heldere communicatie en gedegen advies van gekwalificeerde vakmensen. Altijd zoekend naar innovatieve oplossingen en gebruikmakend van alleen de beste producten óf slimmere alternatieven! 

Snelle doorlooptijden, minimale faal- en meerkosten en de hoogste kwaliteit.

De hoogste kwaliteit, dat is waar we letterlijk garant voor staan, gezien onze uitstekende garantievoorwaarden én onze indrukwekkende trackrecord van overtuigende referenties. Kwakman schildert voor vooraanstaande aannemers, woningcorporaties, overheden, onderwijs- en zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Integrale oplossingen voor afbouw en interieur

De Kwakman Groep is een collectief van complementaire bedrijven, met ieder een eigen specialisme; schilderwerk, tegelwerk, interieurbouw en de montage en afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Tevens beschikt Kwakman over een team van ontwerpers en stylisten die vorm geven aan uw interieur; van design tot turnkey projectinrichting. Stuk voor stuk specialisten, maar met gedeelde belangen, gezamenlijke doelen en verantwoordelijkheden. Samen dragen zij zorg voor het totale afbouwpakket en een integrale oplossing voor uw interieur. Kwakman ontzorgt!

Meer weten over schilderwerk?

Neem dan vrijblijvend eens contact op met deze mannen van Kwakman Schilderwerken B.V.

Alle bedrijven
Over Kwakman Groep
Jan Buijs
Jan Buijs Directeur Schilderwerken 06-51565493
Tom Jonk
Tom Jonk Bedrijfsleider 06-30367092

Schilderwerk als onderdeel van een totaaloplossing.