Co-makers Mercuur, Kwakman en Schouten tekenen samen voor Segesta’s Landmeter

9 oktober 2017

Jaap Buijs jr. en Martijn Clausen tekenen namens Kwakman Afbouw, Schouten Techniek en Mercuur Bouw voor de unieke opdracht van Segesta.

De Landmeter, Alkmaar

Half november beginnen Schouten Techniek, Kwakman Afbouw en Mercuur Bouw samen aan een unieke opdracht. Het voormalige kantoorpand van het Kadaster in Alkmaar zal worden getransformeerd tot ‘De Landmeter’, een woongebouw met 88 appartementen. Het bijzondere aan het project is in de eerste plaats de omvang maar zeker ook het feit dat Kwakman Afbouw in deze optreedt als hoofdaannemer en het werk in zeer nauwe samenwerking uitvoert met partners Mercuur Bouw en Schouten Techniek. Co-making in optima forma!

Het gebouw aan de Rogier van der Weydestraat wordt verbouwd in opdracht van Segesta, de eigenzinnige en ambitieuze projectontwikkelaar en vastgoedexploitant uit Alkmaar. Met Kwakman, Mercuur Bouw en Schouten Techniek kiest Segesta voor zekerheid. Alle partijen werken al langdurig intensief samen. Tevens delen ze een specialisme in grootschalige transformaties. Snelheid, innovatie, duurzaamheid en procescontrole staan voorop bij onze aanpak van dergelijke renovatieprojecten.

De transformatie omvat veel complexe bouwkundige ingrepen, een uitgebreid installatietechnisch pakket en zowel droge al natte afbouw werkzaamheden. Schouten Techniek is verantwoordelijk voor de E- en W-installatie. Waar Mercuur Bouw zorg zal dragen voor de bouwkundige uitdagingen, zal Kwakman dat doen voor de afbouw.

Ook namens onze partners bedanken we Segesta voor het in ons gestelde vertrouwen!

Foto: boven, van links naar rechts: Jeroen Klinkert (Manager projectontwikkeling Segesta), Remco Dijkstra (Financieel directeur Segesta), Martijn Clausen (Projectmanager Kwakman). Onder, van links naar rechts: Alex Huges (Directeur Segesta) en Jaap Buijs jr. (Adjunct directeur Kwakman).
 
» Website Segesta
» Website Mercuur Bouw
» Website Schouten