Gedeelde hoofdrollen voor Kwakman en Gerko in bioscoop Dordrecht.

30 april 2015 Bioscoop Dordrecht

Het nieuws van onze zakelijke verbintenis met Gerko Afbouw is nog geen vier maanden oud en de eerste wapenfeiten worden reeds zichtbaar. Onder regie van Ballast Nedam zijn wij gecast om de binnenafbouw te verzorgen van de nieuw te bouwen Kinepolis bioscoop in Dordrecht.
 
Zoals eerder gecommuniceerd vanuit Kinepolis Group wordt met 1200 stoelen en 6 zalen een filmbelevingsconcept gerealiseerd op een prachtige locatie aan het water van het Wantij in de wijk Lijnbaan. De wijk die vroeger dienst deed als 'touwslagerij' ondergaat al jaren een metamorfose waarbij veel nieuwe woning- en utiliteitsbouw is verwezenlijkt.
 
Door de verbintenis met Gerko Afbouw zijn we in staat een meer dan compleet afbouwproduct af te leveren. Los van de systeemplafonds en Technostar geluidsisolatiewanden verzorgen we samen ook de specialistische bouw van tribunes/vloeren t.b.v. de bioscoopstoelen.
 
Het is precies dit samenspel en deze rolverdeling dat wij voor ogen hadden. Dat onze voorgenomen ambitie nu concreet wordt en wij samen mogen acteren op het hoogste niveau maakt ons stiekem ook weer een beetje trots.
 
Tijd voor popcorn!

Bioscoop Dordrecht Bekijk foto's (3)