Geen rechttoe-rechtaan nieuwbouw villa’s – daarom kiest HSB Bouw voor Kwakman

2 juli 2018

Aan de Hornweg in Aalsmeer worden op dit moment negen riante villa’s gerealiseerd in het hogere segment. Kwakman monteert hier alle wanden en plafonds. Met precisiewerk en vakmanschap werken we alles af in klasse A, de hoogst mogelijke klasse voor de afwerking van wanden en plafonds. Vol vertrouwen tekende HSB Bouw de overeenkomst met Kwakman; grote uitdagingen voeren we immers ook in de kleinere projecten met verve uit.

Nieuwbouwproject 'Vivre' Aalsmeer

Op dit moment zijn van de eerste drie woningen alle wanden klaar en maken wij de weg vrij voor de installateurs. Deze week starten we met het sluiten van de wanden van de eerste woning. Waar het op het eerste gezicht een routineklus leek, blijkt toch dat het bekleden van de schuine kappen en alle aansluitingen richting de schuintes vraagt om een flinke dosis meesterschap. Kwakman werkt nog zeker 15 weken aan het zogenoemde nieuwbouwproject ‘Vivre’.

De Hornweg is van oudsher de doorgaande route van Aalsmeer naar Amstelveen. Na het ontstaan van de wijk Nieuw Oosteinde heeft het gebied zijn oorspronkelijke agrarische functie verloren. Aan het laatste stuk Hornweg lag al jaren een perceel braak dat als ketenpark diende voor de bouw van de nieuwe wijk. HSB Bouw ontwikkelde hier volledig in eigen beheer negen villa’s in de prijsklasse van rond een miljoen euro. Het ontwerp komt van Boparai Associates Architekten en naar verwachting worden de luxe woningen eind 2018, begin 2019 opgeleverd. 

Afbeelding: Boparai Associates Architekten