In korte doorlooptijd realiseert Kwakman integraal afbouw- en interieurproject CityWorkSpace

18 september 2019

Een kantoorpand in Naarden, gevestigd op Gooimeer 1, krijgt een nieuwe huurder: CityWorkSpace. Dit bedrijf ontwikkelt en exploiteert kantoorverzamelgebouwen voor vastgoedbedrijven. Het bestaande pand in Naarden - bij elkaar zo’n 3500m2 - wordt compleet gerevitaliseerd, geheel op maat en naar verwachtingen van de huurder CityWorkSpace. Onder leiding van Erik van Roessel (Commercieel Manager Kwakman Zuid) verzorgt Kwakman dit integrale afbouw- en interieurproject waarbij nagenoeg alle (af)bouwdisciplines aan bod komen. Van het aanbrengen van wanden, plafonds en vloerbedekking, tot schilder-, stuc- en tegelwerk. Tevens komt het gehele interieurontwerp uit de koker van Kwakman, inclusief het maatwerk meubilair. Naar verwachting wordt het kantoorpand geheel gerevitaliseerd inclusief buitenterrein opgeleverd rond oktober 2019.

CityWorkSpace

Snel, kundig en naar grote tevredenheid van opdrachtgever
In nauwe samenwerking met onze vaste partners in projectontwikkeling werden de specifieke klantwensen in buitengewoon korte tijd vertaald naar een kloppend PvE - met bijbehorende begroting. Al 4 weken na de eerste gesprekken met de opdrachtgever konden wij starten met de uitvoering van onze werkzaamheden. De begane grond telt 1.000m² van het toekomstige kantoorverzamelgebouw. Een behoorlijke oppervlakte welke begin augustus werd opgeleverd, na een opzienbarend korte uitvoeringstermijn van slechts 7 weken. 

Wie is CityWorkSpace?
CityWorkSpace biedt werk-, kantoor – en vergaderruimten aan voor ondernemers die op zoek zijn naar een omgeving met een warme professionaliteit en aandacht voor gasten en klanten. CityWorkSpace creëert rust, vertrouwen en duidelijkheid voor de huurders om hun werkzaamheden zo aangenaam mogelijk te kunnen verrichten.

Afbeelding: Tjeerd van de Polder (Zakelijk Directeur CityWorkSpace) en Erik van Roessel (Commercieel Manager Kwakman Zuid).