Kwakman Afbouw is op zoek naar monteurs, plafonneurs en afwerkers

31 januari 2015 Vacature

Kwakman Afbouw ambieert groei, ontwikkeling en samenwerking. De laatste 2 decennia hebben wij grote stappen weten te zetten op het gebied van binnenstedelijke (renovatie)projecten en grootschalige utiliteitsprojecten als ziekenhuizen, hotels en studentenhuisvesting. Die ontwikkeling zetten we graag door maar dat kunnen we niet alleen.

Om succesvol en slagvaardig de beoogde groei en ontwikkeling te realiseren hebben we in de toekomst monteurs, plafonneurs en afwerkers nodig. Monteurs die op zoek zijn naar een slagvaardige en succesvolle partij die voortdurend rekening houdt met ontwikkelingen in de markt en zo een duurzaam goed gevulde orderportefeuille weet te realiseren.

Ben jij die monteur die met ons mee wil doen? Wil jij jezelf en ons helpen d.m.v. een duurzame samenwerking? Wil je meer weten over wat wij jou kunnen bieden, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Je kan daarvoor een email sturen naar j.veerman@kwakmanafbouw.nl of gewoon even bellen 0299 374268 en vragen naar John Veerman.

Je gegeven worden uiteraard vertrouwelijk behandeld