Kwakman Afbouw verlegt opnieuw haar grenzen met 50% aandeel in Gerko Afbouw.

20 januari 2015

Kwakman Afbouw uit Volendam heeft sinds 14 januari 2015 50% aandeel in het uit Friesland afkomstige Gerko Afbouw. Met de gedeeltelijke overname zetten beide partijen in op continuering van hun marktpositie en uitbreiding van gezamenlijke kennis en competentie.

Gedeelde overname Gerko

Gerko afbouw heeft zich de afgelopen jaren meermaals bewezen op bijzondere en aansprekende afbouwprojecten met hoogwaardige specialistische technieken en verbluffende toepassingen van metalstud en gipsplaten.

Met inachtneming van de akoestische en brandwerende eisen weet Gerko voortdurend de grenzen op te zoeken van de mogelijkheden van dit traditionele bouwmateriaal en het zodoende naar een hoger plan te tillen. Oog voor detail en ongekend vakmanschap zijn rijkelijk terug te vinden in de talloze opgeleverde projecten.

Grote drijfveer en tevens bedenker achter deze grensverleggende innovaties is oprichter Maurits Kooistra. Dat hij daarnaast óók de grote initiator is achter een minstens zo innovatief concept voor modulaire tribunebouw spreekt tot de verbeelding. In ieder geval voor Kwakman Afbouw in Volendam. Zij zien in Gerko Afbouw van Maurits volop mogelijkheden om hun eigen product- en dienstenaanbod te versterken en zodoende de beoogde groei te realiseren.

Voor Gerko biedt het uiteraard zicht op grotere projecten waarin ambities en innovaties vruchtbare grond zullen vinden om verder te ontplooien. Met de gedeeltelijke overname komen er meer middelen vrij voor investeringen in technische innovaties en ontwikkelingen. Typische zaken die het bestaansrecht van Gerko vertegenwoordigen.

Kortom, spannende ontwikkelingen voor zowel Kwakman Afbouw als Gerko Afbouw. Een bijzonder ondernemend begin van dit nieuwe jaar welke volgens eigen zeggen goed de vooruitziende en ambitieuze koers van beide bedrijven weerspiegeld.

Voor meer informatie over Kwakman en/of Gerko kunt u contact opnemen met John Veerman 0614304019 of Maurits Kooistra tel 0651340996. Of stuur een email naar info@kwakmanafbouw.nl of info@gerko.nl